search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:22
MENU CLOSE

Ματίνα Παγώνη: «Στη γυμναστική έπαιρνα 16 με μέσον»

03.06.2023 19:14
matina_pagwni

Μια αποκάλυψη για τον προσωπικό της χρόνο και τα παιδικά της χρόνια έκανε η Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή «Δύο στη μία» της ΕΡΤ.

Η Ματίνα Παγώνη σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν προσέχω την εμφάνιση μου, παιδιά. Δεν γυμνάζομαι ποτέ. Δεν μου άρεσε ποτέ η γυμναστική και θα σας πω και κάτι που δεν το ξέρει και κανείς. Ενώ στο σχολείο, που πήγαινα, είχα πάρει βαθμούς 18 και 19 και 20… στη γυμναστική έπαιρνα με μέσον 16».

«Με μέσον έπαιρνα λοιπόν 16 διότι ήμουν όλο άρρωστη! Όλο δεν μπορούσα, όλο είχα πονοκεφάλους! Προτιμούσα να κάνω μαθηματικά, φυσική και οτιδήποτε άλλο αλλά δεν ήθελα με τίποτα την γυμναστική», συνέχισε η Ματίνα Παγώνη.

«Δεν μπορούσα να πάω στη γυμναστική, το λέω και συνεχίζω και ακόμα. Είμαι τεμπέλα, ναι. Δεν μου άρεσε η γυμναστική», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Λούκας Γιώρκας: «Αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα από τον γκρεμό»

Σοφία Μπεκατώρου: «Είπα, 12 χρόνια ψυχανάλυση και είμαι πάλι στα ίδια;»

Λούλης για Κολιανδρή: Ζηλεύω όταν έχει πολύ καλή χημεία στις ερωτικές σκηνές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:21