search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:58
MENU CLOSE

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Το φρικτό τέλος του Παράσχου

03.06.2023 15:39
mavro rodo new

Μπορεί ο Παράσχος να ήθελε να ζήσει μια διαφορετική ζωή και να αποχωρήσει από τον σκοτεινό κόσμο της νύχτας, όμως το τέλος του θα είναι σκληρό, στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του Μega.

Σύμφωνα με το youfly, o Βίκος εμφανίζεται αποφασισμένος να εγκαταλείψει τη χώρα, αλλά και την εγκληματική του δράση, ζώντας στο πλευρό της Αλεξίας. Ο Θέμης ζητά από τα τσιράκια του να σκοτώσουν άμεσα τον Βίκο, για να τον ξεφορτωθεί μια και καλή. Βέβαια, το σχέδιό του δεν πετυχαίνει.

Τα τσιράκια του Θέμη τοποθετούν εκρηκτικά στο αυτοκίνητο του Βίκου. Όταν εκείνος βάζει μπροστά, το αμάξι καίγεται ολοσχερώς. Δυστυχώς, δεν μπορεί να γίνει αναγνώριση για να δουν ποιος ήταν μέσα. Το μόνο που εντοπίζεται, είναι το δαχτυλίδι που φορούσε ο Βίκος.

Κανείς δεν γνωρίζει πως ο Βίκος είχε δώσει το δαχτυλίδι του και το αμάξι του στον… Παράσχο!

Ο Βίκος, μόλις το μαθαίνει, τρελαίνεται! Κλαίει για το τέλος του Παράσχου και υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα, για να εκδικηθεί, στο Μαύρο Ρόδο. Πώς θα αντιδράσει η Αλεξία, μόλις δει ότι είναι ζωντανός;

Διαβάστε επίσης:

«Πρωινό Μας»: Έγινε το ραντεβού ΣΚΑΪ – Φαίης Σκορδά

Open Weekend: Επική τούμπα στον «αέρα» – Η Τσολάκη έριξε τον Μηλιόγλου

ΣΚΑΪ: Κι άλλη αποχώρηση «βόμβα» από την ενημέρωση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:58