search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:12
MENU CLOSE

Έγκλημα στο Μαρούσι: 8 χρόνια κάθειρξη στην 18χρονη που σκότωσε την 22χρονη φίλη της

07.06.2023 17:45
Peripoliko
Eurokinissi

Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια εγκλεισμού η 18χρονη που σκότωσε την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου θα παραμείνει σε κατάστημα κράτησης νέων.

Τόσο ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας, όσο και η οικογένειά της, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους τόσο για την απόφαση όσο και για όλη τη διαδικασία. Η διαδικασία κράτησε 5 ημέρες και μάλιστα, πολλές φορές ήταν μεταμεσονύκτια. Τελικά, το δικαστήριο έβγαλε σήμερα απόφαση.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το γραφείο του Αλέξη Κούγια:

«Τόσο ο επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιος Κούγιας, όσο και οι γονείς της ανήλικης, επίλεκτος καρδιολόγος και επίλεκτη καθηγήτρια, θέλουμε να εκφράσουμε προς την Πρόεδρο και τα μέλη του Δικαστηρίου που εξέδωσε αυτήν την απόφαση την απόλυτη ευγνωμοσύνη μας τόσο για τη διαδικασία, που ήταν υποδειγματική, όσο και για τη διδακτική και κοινωνιολογική προσέγγιση, την οποίαν έκαναν οι κυρίες δικαστές».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση «η 18χρονη, η οποία ομολόγησε την ενοχή της, υπήρξε άριστη μαθήτρια, με τέλεια γνώση αγγλικών, γαλλικών, μουσικός τριών οργάνων και Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αγώνισμα των 10.000 μέτρων νεανίδων, εξέφρασε τη συντριβή της για την εγκληματική της συμπεριφορά και προετοιμάζεται προκειμένου να εισαχθεί μέσω πανελληνίων εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή».

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Ρούλας Πισπιρπίγκου: «Δεν διαπιστώνω καρδιολογικό πρόβλημα» λέει δεύτερος γιατρός από Ωνάσειο

Πέθανε ο καραγκιοζοπαίχτης Θανάσης Σπυρόπουλος

Νέα Μάκρη: «Το ασθενοφόρο ήρθε 13:30 και το κορίτσι εκείνη την ώρα κατέληξε» καταγγέλλουν συγγενείς της 19χρονης

Έβρος: Με τη συνεργασία της Τουρκίας η απομάκρυνση των περισσότερων μεταναστών από τη νησίδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:12