search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:13
MENU CLOSE

Μιχάλης Ζαμπίδης: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Μαρία Νάτσιου

07.06.2023 11:30
zampidis-new

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανεβούν ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Μαρία Νάτσιου, ενώ την ίδια μέρα, θα βαφτίσουν και τα δίδυμα κορίτσια τους.

Σύμφωνα με την αναγγελία του γάμου τους, που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Espresso, ο γάμος και η βάφτιση θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Ιουνίου.

Τα μυστήρια θα λάβουν χώρα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.

«Ο Ζαμπίδης Μιχαήλ του Παντελή και της Γεωργίας, το γένος Βλαντή, που γεννήθηκε στο Ίλιον Αττικής και κατοικεί στη Βούλα Αττικής, και η Ντάσιου Μαρία Καρολίνα του Πέτρου και τηυς Ζofia Maria Oluszczak, που γεννήθηκε στην Αργυρούπολη Αττικής και κατοικεί στη Βούλα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα» αναφέρεται συγκεκριμένα στην αναγγελία του γάμου τους.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Η τελευταία συνέντευξη 10 μέρες πριν τον θάνατό του (Video)

Φλωρινιώτης: Τι δήλωσε η κόρη του λίγο πριν φύγει ο πατέρας της – «Ας γίνει ο μπαμπάς μου καλά, δε με νοιάζει τίποτα άλλο» (video)

Νίκος Βέρτης: «Θέλω τη γυναίκα σαν τη μητέρα μου που μαγειρεύει δυο φαγητά και μου στρώνει το κρεβάτι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:13