search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:18
MENU CLOSE

Νέα Μάκρη: Από ενδομήτρια αιμορραγία πέθανε η 19χρονη έγκυος

07.06.2023 23:59
EKAV

Νέο σοκ προκάλεσε ο θάνατος 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη, ενώ περίμενε το ασθενοφόρο, το οποίο σύμφωνα με τους συγγενείς της, έφτασε μετά από πολλές ώρες.

Ο θάνατος της 19χρονης εγκύου, προκάλεσε την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο θάνατός της προήλθε από ενδομήτρια αιμορραγία.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο θείος της άτυχης γυναίκας, η πρώτη κλήση της οικογένειας στο ΕΚΑΒ έγινε στις 10:24 το πρωί. Έπειτα, ακολούθησαν κι άλλες κλήσεις από άλλο τηλέφωνο στις 10:58 και ακολούθως στις 11:41, σύμφωνα με τον άνδρα, που κατήγγειλε ότι ακόμα και όταν έφτασε το ασθενοφόρο, δεν διέθετε οξυγόνο. «Πήραμε το ασθενοφόρο από τις 10.24 και ήρθε στις 13.30. Όταν ήρθε το ασθενοφόρο δεν υπήρχε οξυγόνο», είπε μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS.

Σύμφωνα πάντα με τους συγγενείς, το ασθενοφόρο έφτασε γύρω στις 13:30 το μεσημέρι και τη μετέφερε στο κέντρο υγείας της Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ούτε το βρέφος.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα έγινε γνωστό πως από το ΕΚΑΒ διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίας. Παράλληλα, τις συνθήκες γύρω από τις μεταφορές ασθενών με αφορμή το τραγικό περιστατικό με τη 19χρονη, διερευνά και το υπουργείο Υγείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση του υπουργείου, οι ευθύνες θα αποδοθούν μετά την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας για το συμβάν. Επίσης, διατάχθηκε ΕΔΕ από την 1η Υγειονομική Περιφέρεια για τον θάνατο της νεαρής γυναίκας.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Άντρας εντοπίστηκε νεκρός σε δώμα πολυκατοικίας

Τραγωδία στην Ανδραβίδα: Νεκρός 29χρονος μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με ΙΧ

Πανελλήνιες 2023: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται την Πέμπτη οι υποψήφιοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:08