search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 13:06
MENU CLOSE

«Ασανσέρ» τηλεθέασης για δύο την Τετάρτη

08.06.2023 14:25
remote_control_new

Μερίδιο σαν εκείνο που είχε την Τρίτη το Mega, απέσπασε χθες ο Alpha και αναδείχθηκε πρώτο σε προτιμήσεις κανάλι.

Ταυτοχρόνως το Mega κατευθύνθηκε στην θέση που είχε βρεθεί προχθές το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, σύμφωνα με τις δυναμομετρήσεις της Nielsen και την συγκριτική παρατήρηση των δεδομένων των καναλιών από τη μια ημέρα στην άλλη.

Αντιμετάθεση θέσεων σημειώθηκε εξάλλου και μεταξύ των καναλιών ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1. Το νέο ριάλιτι πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου «Οι Προδότες» φαίνεται τράβηξε βλέμματα πάνω του, κάπως καλύτερη απόδοση επίσης είχε η «Αρένα» με τη δεύτερη εκπομπή της, όμως ο ανταγωνισμός ήταν -ως συνήθως- σκληρός. Πόσω μάλλον όταν έχουν εδραιωθεί συνήθειες τηλεθέασης.

Κατά τα λοιπά, ανεπαίσθητη μεταβολή κατέγραψε η Nielsen στο μερίδιο των ΕΡΤ3 (+0,3%), ΕΡΤ1 (+0,2%), ΕΡΤ2 (+0,1%) αλλά και του Star (+0,1%). Αμετάβλητα τα μεγέθη στα «κομμάτια» του Open και του Μακεδονία TV.

Διαβάστε επίσης:

CNN: Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Κρις Λιxτ

Μην χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου

«Ηλέκτρα»: Νέα κοινωνική σειρά στην ΕΡΤ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 13:06