search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:01
MENU CLOSE

Χρηστίδου για Σκορδά: Υποδειγματική η αντίδρασή της

10.06.2023 16:03
skorda_xristidou

Το καπέλο στη Φαίη Σκορδά έβγαλε η Σίσσυ Χριστίδου για την «υποδειγματική» αντίδρασή της στην on-air λιποθυμία της Αφροδίτης Γραμμέλη στο «Πρωινό».

Με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε: «Είχε πάρα πολύ γρήγορα αντανακλαστικά η Φαίη, προστατεύοντας πάνω απ’ όλα την Αφροδίτη. Δηλαδή γι’ αυτό έγινε. Όλο αυτό που αναφέρθηκε στα social media είναι γιατί δεν ασχολήθηκε με την Αφροδίτη. Μα ο στόχος ήταν να φύγει η κάμερα και το πλάνο από την Αφροδίτη».

«Φάνηκε ότι υπήρξε ένας πανικός και στο κοντρόλ και σκηνοθέτης έδωσε γενικό πλάνο. Δε μπορούσε να φύγει, δεν είχε πού να πάει ενδεχομένως. Καταλαβαίνεις ότι δημιουργείται ένας πανικός όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο απρόοπτο στον αέρα», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«H Φαίη για να την προστατεύσει το έκανε, ούτε εγώ κατάλαβα γιατί δέχθηκε μετά αυτή την επίθεση, ειλικρινά», πρόσθεσε.

«Υπήρχαν πάρα πολλοί άνθρωποι δίπλα της για να βοηθήσουν την Αφροδίτη. Εκείνη όφειλε να πάρει το πλάνο από την Αφροδίτη, να πάει τον τηλεθεατή αλλού. Και με υποδειγματικά αντανακλαστικά, επαναλαμβάνω, γιατί σε αυτό μπορείς να παγώσεις, όσο έμπειρος κι αν είσαι ως παρουσιαστής. Όταν συμβεί κάτι τέτοιο στον αέρα, είναι δύσκολα διαχειρίσιμο. Δεν ξέρω αν μπορείς να διατηρήσεις την αντίληψη του «αέρα», να πάρεις το πλάνο, να πας στο επόμενο θέμα, εγώ δεν ξέρω αν θα είχα αυτή την ψυχραιμία. Πολύ αμφιβάλλω εάν εγώ θα τα ‘χα καταφέρει», παραδέχτηκε η οικοδέσποινα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι».

Διαβάστε επίσης:

Γη της Ελιάς: Η Αρετή εκδικείται τον Στάθη με τον χειρότερο τρόπο

Αγγελική Νικολουλη: Το μήνυμα στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα σημερινά πρωτοσέλιδα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:01