search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:02
MENU CLOSE

ΕΛ.ΑΣ.: Διαψεύδει ότι γνώριζε για το συμβολαίου θανάτου στον Κορυδαλλό

10.06.2023 15:15
peripolik

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΑΣ όπου και και τονίζει πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα, που αναφέρουν πως τα στελέχη της γνώριζαν ότι υπήρχε συμβόλαιο θανάτου κατά των δύο ατόμων, που δολοφονήθηκαν στο Κορυδαλλό το βράδυ της Τετάρτης (7/6).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι δηλώσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την 08-06-2023 σε τηλεοπτική εκπομπή και δελτίο ειδήσεων καθώς και χθεσινά και σημερινά δημοσιεύματα εφημερίδων και ιστοσελίδων, που -μεταξύ άλλων- αναφέρουν ότι Υπηρεσίες και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας γνώριζαν για επικείμενες εγκληματικές ενέργειες, συνομιλούσαν με μέλη κυκλωμάτων, καθώς και ότι διακόπηκε επιχείρηση παρακολούθησης από ειδική ομάδα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της αποστολής της για τη διασφάλιση της δημόσιας ειρήνης και ασφάλειας, ακολουθεί και εφαρμόζει πιστά όσα προβλέπονται στο Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους. Προς τούτο εργάζεται καθημερινά με κύριο στόχο την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος ενώ υπόκειται σε αυστηρές διαδικασίες ελέγχου και εποπτείας.

Συνεπώς, ισχυρισμοί όπως οι παραπάνω είναι εντελώς αβάσιμοι και αντίθετοι προς τις αρχές και τις δεοντολογικές αξίες που διακατέχουν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας».

Διαβάστε επίσης:

Ν. Κόσμος: Βρήκαν DNA στο αυτοκίνητο γιάφκα – Χωρίς αποτυπώματα τα όπλα

Τρίπολη: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από σύγκρουση ΙΧ με βαν της Τροχαίας

Αίγινα: Έκαναν ανθρώπινη αλυσίδα για να βγάλουν αμάξι από τη θάλασσα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:01