search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:52
MENU CLOSE

Κωνσταντοπούλου: «Ήταν όλοι ενήμεροι για τις αλλαγές στις λίστες»

10.06.2023 21:37
KONSTANTOPOULOU

Στις καταγγελίες των υποψήφιων βουλευτών που άνοιξαν την πόρτα της εξόδου από την «Πλεύση Ελευθερίας» απάντησε η πρόεδρος του κόμματος Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε στις καταγγελίες περί «αντιδημοκρατικών διαδικασιών» και «διορισμούς ημετέρων», πως όλοι ήταν ενήμεροι για τις αλλαγές στις λίστες με όλους τους τρόπους, γραπτά, προφορικά, με προσωπικές και ομαδικές καταγεγραμμένες συναντήσεις και συνεννοήσεις.

Μάλιστα, η αρχηγός της «Πλεύσης Ελευθερίας», δημοσίευσε αποσπάσματα δηλώσεών της από τις 25 και 30 Μαΐου οπότε ανέφερε ότι ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου θα γίνουν αλλαγές στη σειρά των ψηφοδελτίων του κόμματός της.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστή και η τέταρτη κατά σειρά παραίτηση μέσα σε ένα 24ωρο από την υποψήφια βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Νίκη Μπουραζάνη,

Στη δήλωση αποχώρησής της, η Νίκη Μπουραζάνη αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είχα την εντύπωση ότι υποστήριζα μια γυναίκα με αξίες και ηθική, η οποία όμως πράττει ακριβώς με τον αντίθετο τρόπο, όπως φαίνεται.

Παραβλέποντας εντελώς την σταυροδοσία των εκλογών της 21ης Μαϊου, εξέδωσε τις λίστες για τις επόμενες εκλογές, στην ουσία, “διορίζοντας ημέτερους”. Αυτές οι πράξεις δεν συνάδουν με αυτά που προασπίζεται η διακήρυξη της Πλεύσης Ελευθερίας, περί δημοκρατίας, αξιοκρατίας, ήθους και δικαιοσύνης».

Μητσοτάκης: «Η ΝΔ έρχεται με φόρα στις εκλογές της 25ης Ιούνη»

Μάντζος: «Να μην ρίχνει ο ΣΥΡΙΖΑ τις ευθύνες του στο ΠΑΣΟΚ»

ΣΥΡΙΖΑ: «Άθλιες κυπατζίδικες πρακτικές από τη ΝΔ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:52