search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:37
MENU CLOSE

Κρήτη: Σημειώματα είχαν αφήσει και οι δυο αστυνομικοί που αυτοκτόνησαν

10.06.2023 19:43
police1 (1)

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Λασίθι της Κρήτης από την είδηση της αυτοκτονίας δύο νέων αστυνομικών.

Και οι δύο άνδρες -ηλικίας 34 και 35 ετών- ήταν γνωστοί για την επαγγελματική τους αφοσίωση και τον εξαίρετο χαρακτήρα τους. Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο ένας αστυνομικός βρέθηκε απαγχονισμένος στο Καλό Χωριό και ο έτερος σε περιοχή της Σητείας. Πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο άφησαν πίσω τους σημειώματα πριν προχωρήσουν στο απονενοημένο διάβημα.

Ο 34χρονος αστυνομικός ήταν παντρεμένος χωρίς παιδιά και είχε καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα. Υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο. Οι συνάδελφοί του κάνουν λόγο για μια ήρεμη προσωπικότητα αστυνομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εκείνος που έκανε έρευνες με τη συνοδεία σκύλου στην Αστυνομία.

Ο έτερος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην Αττική, ήταν άγαμος. Ο ίδιος είχε αναρρωτική άδεια και είχε κατέβει για διακοπές στη Σητεία. Βρέθηκε απαγχονισμένος σε χωράφι στην περιοχή Εσταυρωμένος κάτω από μία ελιά.

Οι δύο υπηρετούντες στην ΕΛΑΣ βρέθηκαν νεκροί με διαφορά μιας ώρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν καμία σύνδεση τα δύο περιστατικά. Προανάκριση για τα αίτια διενεργούν το Α.Τ. Σητείας και το Α.Τ. Αγίου Νικολάου, ενώ η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας είναι συγκλονισμένη από το διπλό αυτό χτύπημα.

Διαβάστε επίσης:

Ωρωπός: Συνελήφθη επίδοξος βιαστής με πατίνι

Έβρος: Στήνεται πρόχειρος φράχτης απέναντι από τη νησίδα στη Νέα Βύσσα

Ν. Κόσμος: «Καθαρά» τα όπλα που βρέθηκαν στο κλεμμένο ΙΧ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:36