search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:32
MENU CLOSE

Ν. Κόσμος: «Καθαρά» τα όπλα που βρέθηκαν στο κλεμμένο ΙΧ

10.06.2023 17:58
ASTYNOMIA

Άκαρπες αποδεικνύονται, μέχρι στιγμής, οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό στοιχείων σχετικά με τον οπλισμό που βρέθηκε σε κλεμμένο όχημα στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο εσωτερικό του SUV αυτοκινήτου, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα καλάσνικοφ δεν έφεραν αποτυπώματα, εν αντιθέσει με το Ι.Χ. όπου εντοπίστηκε DNA. Ωστόσο, η  έρευνα για ταυτοποίηση συνεχίζεται, καθώς δεν αποκλείεται το γενετικό υλικό να ανήκει στην ιδιοκτήτρια του κλεμμένου ΙΧ.

Υπενθυμίζεται πως το αμάξι, το οποίο είχε κλαπεί στις 19 Ιανουαρίου από την περιοχή της Νίκαιας, βρέθηκε σταθμευμένο μπροστά από διάβαση πεζών στη συμβολή των οδών Φανοσθένους και Φρειδερίκου Σμιθ στο Νέο Κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στην Αθήνα: Εξαφάνιση 12χρονης από την Ηλιούπολη

Κτηνωδία στις Σέρρες: Ασυνείδητοι σκότωσαν τρία ελάφια

Κλιματική αλλαγή: Ποιες περιοχές στην Ελλάδα κινδυνεύουν να «βυθιστούν» από πλημμύρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:32