search
ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 22:04
MENU CLOSE

Πρώτος σε τηλεθέαση ο Alpha την Παρασκευή, όμως «δεν ίδρωσε το αυτί» του Mega (πίνακας)

12.06.2023 14:48
remote-control-gb2a4f4f75_1280

Μεταβολή κατά (σχεδόν) μια ποσοστιαία μονάδα στο μερίδιο κάποιου σταθμού δεν είναι απλή υπόθεση. Την Παρασκευή εν προκειμένω, ο Alpha είχε τέτοιου είδους διαφοροποίηση στο μερίδιο που απέσπασε από την πίτα τηλεθέασης, σύμφωνα με τις καταγραφές της Nielsen. Το μερίδιο του διαμορφώθηκε στο 15,5% από το 14,6% της περασμένης Πέμπτης.

Έχει δε ενδιαφέρον το γεγονός ότι η αύξηση δυναμικής του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς δεν έγινε σε βάρος εκείνης του Mega. Το μερίδιο του καναλιού της Συγγρού, διατηρήθηκε ανέπαφο, από τη μια μέρα στην άλλη.

Που πάει να πεί, δια της ατόπου απαγωγής, ότι η κινητικότητα με κατεύθυνση τον Alpha πρέπει να αναζητηθεί σε τηλεθεατές άλλων καναλιών.

Στο μεταξύ κατακρημνίστηκε η τηλεθέαση του Σκάι- όχι απρόσμενα. Η Παρασκευή είναι η μόνη ημέρα κατά την οποία το κανάλι δεν έχει επεισόδιο του ριάλιτι «Survivor all star» από μια ως την άλλη άκρη του prime time του. Με την περιπέτεια φαντασίας «Ο Πέρσι Τζάκσον και η θάλασσσα των τεράτων» και την εκπομπή προεκλογικής επικαιρότητας «Η Ελλάδα αποφασίζει» δεν είχε πολλές ελπίδες απέναντι στις «συμπληγάδες» τηλεθέασης του Mega και του Alpha.

To μομέντουμ φαίνεται ότι απέδωσε αλλά μάλλον στον ελάχιστο δυνατό βαθμό για τον ΑΝΤ1 ο οποίος την Παρασκευή είχε το μερίδιο του να διαμορφώνεται στο 10,8% από 10,7% που ήταν την ακριβώς προηγούμενη ημέρα.

Μεταβολή μεριδίου τηλεθέασης ανάλογη με εκείνης του Alpha, κατέγραψε η Nielsen για την ΕΡΤ1, ενώ το μερίδιο της ΕΡΤ3 μειώθηκε κατά 1,3%. Την ίδια ημέρα πέρασε το 4% Μακεδονία TV.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Μαθιός και Βασιλική ζουν μια νύχτα πάθους (Video)

«Mega Stories» για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Netflix: O Ιούνιος είναι ο μήνας με τις απόλυτες πρεμιέρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 21:59