search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 05:07
MENU CLOSE

Την καλύτερη τηλεθέαση του διήμερου είχε ο τελικός του Champions League στο Mega

12.06.2023 20:40
tiletheasi

Περί το 1,1 εκατ. τηλεθεατές συγκέντρωσε στο Mega, το βράδυ του Σαββάτου η απευθείας μετάδοση του τελικού του Champions League. Ήταν δε η μόνη εκπομπή με διψήφιο ποσοστό τηλεθέασης σε ολόκληρο το διήμερο.

Η αμέσως επόμενη καλύτερη απόδοση σημειώθηκε από τους μετρητές της Nielsen στην προβολή του κυριακάτικου επεισοδίου της σειράς «Η γη της ελιάς» η οποία προσέλκυσε στο Mega ελάχιστα περισσότερους από ένα εκατ. τηλεθεατές.

Ως αυτόνομη– διαφορετική- εκπομπή δυναμομετρήθηκε από την εταιρεία μετρήσεων τηλεθέασης, η τελετή απονομή του κυπέλου της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης και αναδείχθηκε ως η δεύτερη τηλεοπτική επιλογή του Σαββάτου.

Με τάση φυγής οι τηλεθεατές, στην κατάταξη με τα δέκα καλύτερα της ημέρας εμφανίστηκαν εκπομπές με τηλεθέαση μικρότερη του 4%.

Την Κυριακή – τα είπαμε- ξεχώρισε η «Γη της ελιάς». Όμως η είδηση βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Εκεί πραγματοποίησε ίσως τη μοναδική, στη σεζόν μέχρι τώρα, εμφάνιση η ΕΡΤ3. Ο λόγος προφανής. Το τρίτο κανάλι μεταδίδει ζωντανά της διαδικασία τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ και την Κυριακή κάλυψε «ζωντανά» την τρίτη αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης:

Ο δείκτης τηλεθέασης πέφτει, αλλά η συσπείρωση τηλεθεατών στον «Σασμό» ήταν υψηλή

Πρώτος σε τηλεθέαση ο Alpha την Παρασκευή, όμως «δεν ίδρωσε το αυτί» του Mega (πίνακας)

Σασμός – Spoiler: Μαθιός και Βασιλική ζουν μια νύχτα πάθους (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06