search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:40
MENU CLOSE

Corriere Dello Sport: «Η Μόντσα του Μπερλουσκόνι, ετοιμάζεται να περάσει στα χέρια του Μαρινάκη»

13.06.2023 14:13
marinakis_bagelis

Μια ανάσα από την αγορά της Μόντσα φέρεται να βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere Dello Sport», μετά από συμφωνία με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι πριν τον θάνατό του.

Ο «Καβαλιέρε» πέθανε τη Δευτέρα στα 86 του χρόνια αφήνοντας πίσω του τον ιταλικό σύλλογο του οποίου ήταν ιδιοκτήτης από το 2018 και όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα υπάρχει συμφωνία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για τη μεταβίβασή του, η οποία πρόκειται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

To δημοσίευμα που έχει τίτλο «Ποιος θα αγοράσει την Μόντσα του Μπερλουσκόνι; Υπάρχει ο Μαρινάκης» αναφερει ακόμη ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών άρχισαν πριν από λίγους μήνες σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο, το οποίο αναφέρει πως ο σύλλογος της Μπριάντσα είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, χαρακτηρίζοντας τη συμφωνία με τον Μαρινάκη ως την «τελευταία αθλητική διαίσθηση του Μπερλουσκόνι».

«Να αφήσει τη Μόντσα σε ένα άτομο με μεγάλες φιλοδοξίες, αυτή ήταν η τελευταία κίνηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Η ομάδα της Μπριάντσα θα πωληθεί στον Έλληνα μεγιστάνα. Η διαπραγμάτευση, η οποία ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες, θα έπρεπε να έχει ήδη κλείσει τις τελευταίες ημέρες», γράφει συγκεκριμένα το ιταλικό δημοσίευμα.

«Πολύ πλούσιος και παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, ο 55χρονος Έλληνας εφοπλιστής και εκδότης έχει ήδη τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα και την Νότιγχαμ στην Αγγλία, την οποία και αγόρασε το 2017 και την οποία ανέβασε στην Premier League.. Συνεργάστηκε με την Λίνα Σουλούκου, νέα CEO της Ρόμα, από το 2018 μέχρι το 2022, και με τον Φρανσουά Μοντέστο που ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Μόντσα την περασμένη σεζόν».

Διαβάστε επίσης:

NBA: Ο σπουδαίος Γιόκιτς οδήγησε τους Ντένβερ Νάγκετς στο πρώτο δαχτυλίδι (Videos)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εκδηλώσεις λατρείας σε ταβέρνα στον Βύρωνα (Video)

«Βόμβα» Εμπαπέ: «Όχι» στην ανανέωση με Παρί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:39