search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:59
MENU CLOSE

Χάρι Πότερ: Η τολμηρή καθηγήτρια Sprout στα 82 της χρόνια ποζάρει γυμνή (photos)

14.06.2023 12:15
Photo credit: British Vogue/Tim Walker

Ποζάρει γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού British Vogue και εκπλήσσει τους φίλους της η 82χρονη ηθοποιός του Χάρι Πότερ, Miriam Margoyles.

Η ηθοποιός καλύπτει το ετήσιο τεύχος που είναι αφιερωμένο στο Pride και μιλά για το σώμα της.
«Μου αρέσει το πρόσωπό μου. Νομίζω ότι το πρόσωπό μου είναι ευγενικό, ζεστό, ανοιχτό και χαμογελαστό. Όμως μισώ το σώμα μου. Μισώ τα μεγάλα στήθη και την χαλαρή κοιλιά, τα ζαρωμένα πόδια. Δεν είμαι περήφανη γι αυτά. Αλλά κάνεις ό, τι καλύτερο μπορείς. Έτσι πρέπει. Κάνεις το καλύτερο δυνατό», λέει στο περιοδικό η ηθοποιός, η οποία τόλμησε να δείξει το σώμα της γυμνό παρότι δεν της αρέσει η εικόνα του.

Η Miriam αποκαλύπτει επίσης ότι θα εγχειριστεί για την τοποθέτηση στεντ στην καρδιά, αλλά διαβεβαιώνει ότι δεν τρομάζει καθόλου με την ιδέα του χειρουργείου σε αυτή την ηλικία.
«Όταν είσαι νέος ποτέ δεν σκέφτεσαι τον θάνατο. Σκέφτεσαι μόνο την επόμενη ερωτική περιπέτεια. Εγώ τώρα σκέφτομαι πολύ τον θάνατο. Σίγουρα το σκέφτομαι αυτό κάθε μέρα. Κάθε πρωί που ξυπνώ λέω ΄ ωραία, άλλη μια μέρα ΄ την οποία ίσως να μην περίμενα», προσθέτει με φιλοσοφική διάθεση η 82χρονη ηθοποιός.

Η Miriam Margoyles έγινε γνωστή για τον ρόλο της καθηγήτριας Sprout στη σειρά του Χάρι Πότερ, αλλά έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ για τις τολμηρές απόψεις της. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 1966 είχε πει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλη, σε μία εποχή που η ομοφυλοφιλία ήταν παράνομη.
«Ποτέ δεν ντράπηκα που είμαι γκέι. Ήξερα από την αρχή ότι δεν ήταν κάτι κακό, ήμουν ο εαυτός μου. Δεν μπορούσε να είναι κάτι κακό», λέει στο Vogue η ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με την 80χρονη ιστορικό Χίδερ Σάδερλαντ, από την Αυστραλία.

Οι θαυμαστές της έχουν συνηθίσει την εικόνα της με την στολή της καθηγήτριας Sprout, αλλά η ίδια αποκάλυψε σε μια συνέντευξη ότι δεν έχει διαβάσει τα βιβλία του Χάρι Πότερ, παρόλο που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία.

Διαβάστε επίσης:

Κούβα: Έξι οι νεκροί από την κακοκαιρία (photos/videos)

Ιαπωνία: Στρατιώτης άνοιξε πυρ κατά συναδέλφων του σε πεδίο βολής – Δύο νεκροί (video)

Ουκρανία: Τρεις νεκροί από ρωσική πυραυλική επίθεση στην Οδησσό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:59