search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 13:10
MENU CLOSE

Πανελλήνιες 2023: Κανονικά οι εξετάσεις παρά το εθνικό πένθος

14.06.2023 22:35
panellinies navagio – new

Κανονικά θα διεξαχθούν οι πανελλήνιες εξετάσεις των μαθητών του Λυκείου,  οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις των Γυμνασίων και των Λυκείων, καθώς και οι εξετάσεις της ειδικής περιόδου των ΕΠΑΛ και ΓΕΛ και ΙΕΚ  παρά το τριήμερο εθνικό πένθος που κήρυξε ο ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς για το πολύνεκρο ναυάγιο με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, το Εθνικό Πένθος δεν επηρεάζει τη διενέργεια των Πανελληνίων Εξετάσεων, των προαγωγικών εξετάσεων και την ολοκλήρωση των μαθημάτων στα Δημοτικά Σχολεία.

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί και ο προγραμματισμός για την ημέρα λήξης μαθημάτων στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης την Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης:

Ναυάγιο στην Πύλο: Στιγμιότυπο συνομιλίας με διασωθέντα, επέβαιναν 750 άτομα – Όλες οι εξελίξεις και το χρονικό της τραγωδίας

Εθνικό πένθος: Πόσες φορές έχει κηρυχθεί στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση και μετά

Κορυδαλλός: Βίντεο-ντοκουμέντο μέσα από το γκαράζ – Καρέ καρέ η εκτέλεση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 13:10