search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:16
MENU CLOSE

Τροχαίο στην Καλαμάτα: Διασωληνωμένος στο ΚΑΤ ο 15χρονος με το πατίνι (Video)

14.06.2023 12:47
kat new

Εξαιρετικά σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του 15χρονου αγοριού το οποίο συγκρούστηκε με ΙΧ ενώ διέσχιζε με πατίνι διασταύρωση στην Καλαμάτα.

Αρχικά το παιδί είχε τις αισθήσεις του και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου αργότερα παρουσίασε συμπτώματα απώλειας συνείδησης, οπότε και υποβλήθηκε σε εξετάσεις που οδήγησαν σε διασωλήνωση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ στην αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο 15χρονος διαπιστώθηκε κάταγμα κρανίου και πιθανό εσωτερικό αιμάτωμα.

Μετά τις εξελίξεις αυτές οι γιατροί αποφάσισαν την διακομιδή του 15χρονου στο νοσοκομείο ΚΑΤ, κάτι που συνέβη τα ξημερώματα σήμερα, Τετάρτη, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πως έγινε το ατύχημα

Το ατύχημα έλαβε χώρα στην διασταύρωση των οδών Κρήτης και Εθνικού Σταδίου το βράδυ της Τρίτης, όταν δυο παιδιά ηλικίας περίπου 15 ετών που βρισκόταν πάνω σε πατίνι συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, από την σύγκρουση το πατίνι με το αγόρι ηλικίας περίπου 15 ετών κατέληξε κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το επίσης 15χρονο κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος.

Διαβάστε επίσης

Πύλος: Ασύλληπτη τραγωδία – Τουλάχιστον 32 οι νεκροί από το ναυάγιο, άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων

Αδιανόητο! Έβαλαν μπάρες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Χρεώνουν 1 ευρώ ανά λεπτό την αναμονή (Video)

Μαρουσάκης: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας – Βροχές μέχρι και τον Ιούλιο (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:10