search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:39
MENU CLOSE

Ναυάγιο στην Πύλο: To twitter «δικάζει» Ευαγγελάτο – Γκούμα για τα γραφικά και τις… γραφικότητες

16.06.2023 11:30
gkoumas_teliki

Μετά την απαράδεκτη δήλωση της Τατιάνας Στεφανίδου για το ναυάγιο στην Πύλο, ο Νίκος Ευαγγελάτος με τη βοήθεια γραφικών… «ανέβηκε» στο μοιραίο αλιευτικό προκαλώντας κι αυτός με τη σειρά του αντιδράσεις στα social media.

Ο παρουσιαστής του Mega συνηθίζει με τη βοήθεια της τεχνολογίας 3D να «μεταφέρεται» στον τόπο της εκάστοτε τραγωδίας με τα σχόλια να είναι συνήθως αρνητικά… Αξέχαστη εξάλλου έχει μείνει στο τηλεοπτικό κοινό η «ανάσταση» της Τζωρτζίνας στο studio του Live News…

Την ίδια ώρα, ο Βαγγέλης Γκούμας του Star επέλεξε να παρουσιάσει στο κοινό του σταθμού μια… «αυτοψία» όπως τη χαρακτήρισε, και εμφανίστηκε «μισοχωμένος» σε ένα αμπάρι άσχετου αλιευτικού σκάφους… (δείτε εδώ το βίντεο)

Οι δύο αυτές – κοινής «αισθητικής» – προσεγγίσεις σε ένα θέμα τόσο ευαίσθητο, με εκατοντάδες -όπως όλα δείχνουν- νεκρούς και μάλιστα με την τραγωδία να είναι ακόμη τόσο νωπή, προκάλεσε την οργή των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε κάποιες από τις αντιδράσεις στο twitter:

Διαβάστε επίσης:

Πορτοσάλτε: Η Ελλάδα δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε – Δεν θα λιάζονται εδώ οι μετανάστες (video)

Στα ανοιχτά της Πύλου ναυάγησε αύτανδρη – τουλάχιστον – μια εκπομπή

Τατιάνα Στεφανίδου: Οργή στο Twitter μετά την αδιανόητη δήλωσή της για το ναυάγιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:38