search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:11
MENU CLOSE

Star: Προβάρει γαλότσες για… αγροτικές δουλειές ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

16.06.2023 09:07
KOUTSOPOULOS NEW

Δεν είναι βέβαιο ότι, τώρα που τελείωσε το «MasterChef» και τα κουταλομαχαιροπήρουνα μπήκαν στα συρτάρια, Star και Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάνουν διερευνητικές σε αγροτικές περιοχές περι την Αττική – ή και λίγο πιο έξω – ώστε να υπάρχει μια πρώτη ενημερωση για τις επικρατούσες αγροτικές δουλειές και τις νέες τάσεις στις καλλιέργειες.

Στη «Φάρμα» άλλωστε, το βουκολικό ριάλιτι τα δικαιώματα του οποίου έχει εξασφαλίσει το Star και αναμένεται να το εντάξει στο πρόγραμμα του τη σεζόν 2023-2024, δίδεται έμφαση στην ίντριγκα, τα… πισώπλατα «τσαπίσματα», την «ωραία» ατμόσφαιρα και για το θεαθήναι υπάρχουν κάποιες κότες, μια- δυο κατσίκες, μερικά δεμάτια σανό και μια εξωτερική ντουζιέρα.

Δεν ήταν δα και βαρόμετρο οι δεξιότητες των εγκλείστων σε αγροτικές εργασίες ή σε δοκιμασίες αλα σαρβάιβορ για να παρακολουθεί κάποιος το πρόγραμμα.

Οπότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα μπορεί να διαχειριστεί το ρόλο του παρουσιαστή στη «Φάρμα», εφόσον οι συζητήσεις με το κανάλι ευδοκιμήσουν.

Το γεγονός ότι το σκηνικό για τη «Φάρμα» για τα γυρίσματα θα στηθεί κάπου στην Αρκαδία μάλλον δέλεαρ αποτελεί για συνδυασμό εργασίας και ευχαρίστησης για τον σεφ- παρουσιαστή.

Ασυμβίβαστο με το «MasterChef» δεν υπάρχει, καθώς το μαγειρικό ριάλιτι, όπως και φέτος θα μπει σε προγραμματισμό από το δεύτερο μισό της σεζόν.

Διαβάστε επίσης

ΑΝΤ1: Παραμένει στην ενημέρωση και με αναβαθμισμένο ρόλο ο Γιώργος Παπαδάκης

Ινστιτούτο Reuters: Κρίση ενημέρωσης σε πλατφόρμες και social media

Πορτοσάλτε για ναυαγούς: «Τους έδωσαν τρόφιμα και τα πέταξαν στη θάλασσα» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07