search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 21:08
MENU CLOSE

Κώστας Σλούκας: «Δεν αρκεί μόνο η αγάπη του κόσμου για να μείνω»

19.06.2023 18:49
sloukas-new

Στο ζήτημα της παραμονής του στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ τους λόγους που θα τον κρατήσουν στην ομάδα και του χρόνου.

Μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Σλούκας υποστήριξε ότι η αγάπη με τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι αμοιβαία, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτή για να καθοριστεί το μέλλον του στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κορυφαία του στιγμή τη φετινή σεζόν: «Το νικητήριο τρίποντο με την Φενέρ είναι σίγουρα η δική μου κορυφαία στιγμή, ίσως και η κορυφαία γενικά, λόγω της κρισιμότητας. Η Ευρωλίγκα δεν ήρθε, έμεινε μια μικρή πικρία σε μία εκπληκτική χρονιά που κάναμε φέτος. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό, το είχαμε αγκαλιάσει και μας το έκλεψαν. Αυτό είναι το μπάσκετ και η άγρια ομορφιά του, μένουμε με την πικρία ότι πήραμε τους τρεις από τους τέσσερις τίτλους».

Για το Final 4 και τις δύο σερί παρουσίες: «Όταν επέστρεψα στην ομάδα, με τους προέδρους αυτό είχαμε ονειρευτεί. Να πάει η ομάδα στο Final Four και να είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Και το καταφέραμε αυτό 100% και είμαστε υπερήφανοι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στηρίζει ανεξαρτήτως αποτελέσματος, γιατί αναγνωρίζει την δουλειά που κάνουμε στο γήπεδο».

Για την προσωπική του απόδοση: «Πάντα προσπαθώ να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να δίνω το καλύτερο που μπορώ, αυτή είναι η δουλειά μου, γι’ αυτό πληρώνομαι. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος. Σκέφτομαι μόνο την οικογένειά μου, αυτούς που ιδρώνω δίπλα τους και αυτούς που πληρώνουν, γιατί έχουμε και μία ιδιαίτερη σχέση μαζί τους, προσπαθώ να τους βγάζω ασπροπρόσωπους. Κάποιες φορές το καταφέρνω, κάποιες όχι. Το ότι υπάρχει προσπάθεια να κερδίζει πάντα η ομάδα το κάνουν όλα τα παιδιά, δεν το αναγνωρίζω μόνο σε μένα. Γι’ αυτό η ομάδα -γιατί πρόκειται για ομάδα- κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά».

Για την ανανέωσή του με τον Ολυμπιακό: «Ακολουθούν συζητήσεις, θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για ευνόητους λόγους. Τον ευχαριστώ τον κόσμο, αντιλαμβάνομαι την αγάπη του και είναι αμοιβαία, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Θα κάτσουμε να συζητήσουμε και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Ροντινέι

Γιαννακόπουλος: «Θα πολεμάμε μέχρι να σταματήσει η βία στα γήπεδα»

Σοκ στην Premier League: Προπονητής ανακρίνεται για τον βιασμό ανήλικης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 21:07