search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:12
MENU CLOSE

Σοκ στην Premier League: Προπονητής ανακρίνεται για τον βιασμό ανήλικης

19.06.2023 18:14
premier-new
Πηγή: Pixabay

Καταγγελία για βιασμό μίας έφηβης κοπέλας έγινε σε βάρος ενός προπονητή της Premier League, γεγονός που έχει προκαλέσει σάλο στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο προπονητής δεν έχει συλληφθεί, αλλά προ ημερών προσήλθε οικειοθελώς σε αστυνομικό τμήμα με τον δικηγόρο του. Η έρευνα συνεχίζεται και δεν αποκλείεται να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Η ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας

«Την Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021, η MET έλαβε μια αναφορά εγκλήματος σχετικά με έναν παλαιότερο ισχυρισμό για βιασμό. Τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου, ένας άνδρας ανακρίθηκε υπό επιτήρηση σε αστυνομικό τμήμα».

Ο κατηγορούμενος πιστεύεται ότι γνώρισε την καταγγέλλουσα όταν εκείνη έκανε αίτηση για να εργαστεί στο club στο οποίο εργαζόταν την εποχή του φερόμενου αδικήματος. Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», ο ίδιος αρνείται τον ισχυρισμό.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Ροντινέι

Γιαννακόπουλος: «Θα πολεμάμε μέχρι να σταματήσει η βία στα γήπεδα»

Προκριματικά Euro 2024: Για την υπέρβαση κόντρα στη Γαλλία η Εθνική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:12