search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 23:19
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Γιατί δεν θα κάνουν καλοκαίρι φέτος 

20.06.2023 06:00
andoulakis-rethimno-3

Ευδιάθετος και χαρούμενος από την μαζική προέλευση των πολιτών στις ομιλίες και τις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι «δεν θα κάνουν καλοκαίρι». 

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr στην Χαριλάου Τρικούπη ρίχνουν πολύ βάρος στην επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ στην Βουλή, απ’ όπου και πιστεύουν ότι μπορούν να χτίσουν δυναμική «κύριας Αντιπολίτευσης» αλλά και να παρουσιάσουν το κόμμα ως την μόνη αξιόπιστη επιλογή απέναντι στην Νέα Δημοκρατία. Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι θα είναι κλεισμένος σε μία ατέρμονη εσωστρέφεια. 

Πάμε όμως τώρα στο ζουμί, το οποίο δεν είναι άλλο από τις επιλογές που θα γίνουν στην Αυτοδιοίκηση και θα πρέπει να ανακοινωθούν το αργότερο αρχές Αυγούστου. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έχει διαμηνύσει στους συνεργάτες του ότι το κόμμα πρέπει να είναι έτοιμο για την κάλπη των περιφερειακών αλλά και των δημοτικών εκλογών. Κάποια ονόματα έχουν ήδη αρχίσει να συζητιούνται στην Χαριλάου Τρικούπη

Υ.Γ: Έχετε παρατηρήσει πως κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ στις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις επικεντρώνονται  περισσότερο στις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και δεν χάνουν ευκαιρία να «χτυπησουν» την Κουμουνδούρου; Ε αυτό λοιπόν δεν αρέσει στην ηγετική ομάδα, η οποία έχει επιλέξει σ’ αυτές τις εκλογές ένα ξεκάθαρο μέτωπο με την Νέα Δημοκρατία. 

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Θα αυξήσουμε τις συντάξεις από το 2024  – Δέσμευσή μας να μειώσουμε κι άλλους φόρους

ΣΥΡΙΖΑ: Κανείς δεν πιστεύει ότι ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ θα παραμείνουν στο Δημόσιο

Εύα Καϊλή: Προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για παραβίαση της βουλευτικής της ασυλίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 23:17