search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:29
MENU CLOSE

Victor Vernicos: Τι λέει για τη Eurovision και τα αρνητικά σχόλια ένα μήνα μετά τον αποκλεισμό (Video)

21.06.2023 11:37
vernicos-new

Για τα συναισθήματά του έναν μήνα μετά τον αποκλεισμό του από τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision μίλησε ο Victor Vernicos, αποκαλύπτοντας τι γεύση του άφησε η συμμετοχή του στον μουσικό διαγωνισμό.

Ο τραγουδιστής που φέτος εκπροσώπησε την Ελλάδα στον 67ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, επισήμανε ότι παρά την αποτυχία, δεν θα δίσταζε να το ξανακάνει στο μέλλον.

«Έχω πάνω-κάτω τα ίδια συναισθήματα με τότε. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν ακριβώς μετά τον ημιτελικό, που μάθαμε ότι δεν προκριθήκαμε και έπρεπε να βγάλω το uniform. Ήταν πολύ τιμητικό που το φόρεσα αυτό για την Ελλάδα, χάρηκα τόσο πολύ που το έκανα» είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ πάω με την καρδιά μου και το τι θέλω να δώσω. Ενδεχομένως να το ξανάκανα. Πήγα και έδωσα το 100% μου, δεν μου βγήκε εκείνη τη βραδιά».

«Δεν με έχει στεναχωρήσει τίποτα. Εγώ ξέρω ποιος είμαι και ξέρω τι έκανα», ξεκαθαρίζει, απαντώντας στα αρνητικά σχόλια που έγιναν αναφορικά με τη συμμετοχή του.

Διαβάστε επίσης:

Τρύφωνας Σαμαράς: «Στην κηδεία μου θα βάλω Κριθαριώτη, Κωστέτσο και Ζούλια» (Video)

Γιώργος Δασκαλάκης για καρκίνο – «Δεν θα μας νικήσει το θηρίο»

Κάιλι Μινόγκ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τη Μαντόνα (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:28