search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 04:41
MENU CLOSE

Αλέξης Τσίπρας: Απαντάει σε ερώτηση στο Τik Tok για το ΕΣΥ – «Αξιοπρεπής ιατρική φροντίδα για όλους» (video)

22.06.2023 14:10
alexis-tsipras

Tο ζήτημα της ενίσχυσης του ΕΣΥ είναι πολύ ψηλά στην προεκλογική λίστα του ΣΥΡΙΖΑ. Την ανάγκη για δημόσια Υγεία για όλους, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας με βίντεο στο TikTok.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για το ΕΣΥ με αφορμή ένα σχόλιο χρήστριας που γράφει στον κ. Τσίπρα «ναι, καλά όλα αυτά, αλλά για την υγεία για να μην επαναλάβουμε το αστείο με τις ΜΕΘ τι θα κάνεις;»

«Πρώτα από όλα, δεν ήταν και τόσο αστείο, ήταν μια τραγωδία απαντάει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ στη συνέχεια προσθέτει ότι η Ελλάδα είχε αναλογικά τον μεγαλύτερο αριθμό απωλειών αναλογικά με τον πληθυσμό της στην Ευρώπη.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει τα μέτρα που έχει στο πρόγραμμά του το κόμμα, ενώ σημειώνει ότι πρέπει να υπάρχει «αξιοπρεπής ιατρική φροντίδα για όλους».

@atsipras Replying to @Anastasia Αξιοπρεπής ιατρική φροντίδα για όλους. #AlexisTsipras #Τσίπρας #ΣΥΡΙΖΑ #tiktokgreece ♬ original sound – Αλέξης Τσίπρας

Διαβάστε επίσης:

«Πόλεμος» ανακοινώσεων ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ για Μάντζο και funds

Σκληρή απάντηση ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ για Μάντζο: «Δεν κρύβεται ο πανικός σας»

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ομπάμα: «Μας ενώνουν κοινές αξίες» (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01