search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:15
MENU CLOSE

Η Μπιγιονσέ έσωσε εστιατόριο από τη χρεοκοπία

22.06.2023 17:47
beyonce-new

Ένα αναπάντεχο δώρο από την σπουδαία σταρ της μουσικής σκηνής Μπιγιονσέ πήραν δυο αδέρφια από τη Νιγηρία, που έχουν ένα εστιατόριο στο Τότεναμ, στο βόρειο Λονδίνο.

Το εστιατόριο τάπας Chuku’s κινδύνευε να κλείσει επειδή δεν μπορούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος και ο Εμέκα με την Ιφεϊνουα Φρέντερικ ήταν σε απόγνωση.

Όταν πληροφορήθηκαν ότι ήταν μεταξύ των δέκα νικητών που κληρώθηκαν για να πάρουν δώρο από την Μπιγιονσέ δεν το πίστεψαν. Αλλά οι 8.000 λίρες που ήρθαν στα χέρια τους, έπεισαν τα αδέρφια από τη Νιγηρία ότι έχουν μαζί τους την… θεά Τύχη.

Στο ρόλο της θεάς Τύχης είναι στην πραγματικότητα το ίδρυμα BeyGOOD της Μπιγιονσέ, που ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει ένα ποσοστό από τα κέρδη από τις εμφανίσεις της σούπερ σταρ σε δέκα μικρές επιχειρήσεις σε πόλεις σε όλο τον κόσμο- μεταξύ αυτών σε επιχειρήσεις στην Ατλάντα, τη Νέα Ορλεάνη, το Σικάγο και το Λονδίνο. Η Μπιγιονσέ έκανε πέντε εμφανίσεις στο Λονδίνο τον Μάιο και τον Ιούνιο .

Μεταξύ των τυχερών επιχειρήσεων ήταν το εστιατόριο τάπας των αδελφών Φρέντερικ, που όταν άνοιξε, το 2020 πήγαινε πολύ καλά, αλλά λόγω της δραματικής αύξησης του κόστους της ενέργειας κινδύνευε να κλείσει.

Ο Εμέκα και Ιφεϊνουα είχαν καταφέρει να φτιάξουν πολύ καλό όνομα στο Τότεναμ, προσελκύοντας  στο εστιατόριο επώνυμους πελάτες που εκτίμησαν τις παραδοσιακές γεύσεις από τη Νιγηρία.

Με το αναπάντεχο δώρο που εξασφάλισαν από το ίδρυμα της Μπιγιονσέ θα καλύψουν τα προβλήματα ρευστότητας που προκάλεσε η αύξηση των λογαριασμών ενέργειας, ενώ  εξασφάλισαν και διαφήμιση και μόνο από το γεγονός ότι η βοήθεια προέρχεται από την σούπερ σταρ.

Το ίδρυμα της Μπιγιονσέ ανακοίνωσε ότι θα δώσει αυτά τα χρήματα για να στηρίξει «ανθρώπους, κοινότητες και μικρές επιχειρήσεις που επηρεάστηκαν από τις οικονομικές ανισότητες σε όλο τον κόσμο».

Οι πιθανότητες να κερδίσουν το βραβείο τα αδέλφια από τη Νιγηρία ήταν μόλις 2%, αλλά τελικά η τύχη τους χαμογέλασε.

«Το δώρο αυτό δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο», δήλωσε ο Εμέκα Φρέντερικ, εμφανώς ανακουφισμένος που θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής του.

«Κάθε μέρα δίνουμε μάχη για να μείνουμε ανοιχτοί και να φτάσουμε στα τέταρτα γενέθλια. Με αυτά τα χρήματα ο αγώνας μας γίνεται κάπως πιο εύκολος και μας επιτρέπεται να συνεχίσουμε να προωθούμε τη νιγηριανή κουλτούρα στο Τότεναμ», πρόσθεσε.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι λάβαμε υποστήριξη από την Μπιγιονσέ- μοιάζει εξωπραγματικό», δήλωσε η Ιφεϊνουα Φρέντερικ.

Διαβάστε επίσης:

Σιλβέστερ Σταλόνε: Όταν προετοιμαζόμουν για το «Ρόκι 3», έχασα τη μνήμη μου

Σακίρα: Τι κι αν είναι με τον Χάμιλτον δεν σταματά τις μπηχτές για τον πρώην της στο νέο της τραγούδι (photo/video)

Έλον Μασκ και Μαρκ Ζάκερμπεργκ θα… παλέψουν σε κλουβί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31