search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:11
MENU CLOSE

Κρατούμενοι προπηλάκισαν τον Σειραγάκη στη ΓΑΔΑ – Τον πέρασαν για τον 32χρονο βασικό ύποπτο για τον φόνο της 27χρονης στην Κω

22.06.2023 21:36
seiragakis_new

Ένταση φαίνεται πως επικράτησε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ καθώς μέλη της σπείρας που πουλούσε προστασία καταστημάτων στα νότια προάστια της Αττικής προπηλάκισαν τον παιδόφιλο Νίκο Σειραγάκη.

Σύμφωνα με το Law&Order τα μέλη της σπείρας φαίνεται πως τον μπέρδεψαν για τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, που θεωρείται βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης (21/6).

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κρατούμενοι, διαπίστωσαν ότι ένα από τα κελιά των κρατητηρίων ήταν κλειδωμένο με λουκέτο και πίστεψαν πως εκεί βρίσκεται ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές. Τότε, ξεκίνησαν να φωνάζουν και να απειλούν τον κρατούμενο που ήταν μέσα στο κελί. Όμως, αυτός δεν ήταν ο 32χρονος βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 27χρονης όπως πίστευαν, αλλά ο Νίκος Σειραγάκης, ο οποίος είχε συλληφθεί το πρωί εκείνης της ημέρας.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι συλληφθέντες για το κύκλωμα προστασίας προκάλεσαν ένταση. Την ίδια ημέρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχαν διαμαρτυρηθεί έντονα και για το φαγητό.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα του Law&Order δεν ικανοποιήθηκαν από τις φακές που τους διέθεσε η ΕΛ.ΑΣ και ζήταγαν να παραγγείλουν σουβλάκια, απειλώντας τους φρουρούς. Τελικά τους δόθηκε από μια μερίδα παστίτσιο, κατ’ εξαίρεση, προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Σκιάθος: Έκτακτη αεροδιακομιδή για 41χρονη σε κρίσιμη κατάσταση

Ρόδος: Εργοδότης χτύπησε εργαζόμενη επειδή ήθελε να παραιτηθεί

Καιρός: Πότε «χτυπάει ταβάνι» ο μίνι καύσωνας – Πού θα δείξει 37άρια το θερμόμετρο – Εκλογές με…. βροχές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:07