search
ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 21:00
MENU CLOSE

Το Mega διευρύνει την «ψαλίδα» τηλεθέασης

22.06.2023 17:40
mega_channel_new

Στις σχεδόν δύο ποσοστιαίες μονάδες ανήλθε την Τετάρτη η διαφορά μεταξύ Mega και Alpha, με το κανάλι της Συγγρού, έχοντας από προηγουμένως το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης, απλώς να αυξάνει το μέγεθός του.

Δεν κλονίστηκε από τον ανταγωνισμό ο Alpha ο οποίος διατήρησε δυνάμεις διαμορφώνοντας σε σχέση με προχθές και μικρή αυξητική τάση.

Οι «Αταίριαστοι» και περισσότερο το «Survivor all star» πιστώνονται την μεταβολή του μεριδίου του Σκάι το οποίο χθες ήταν μεγαλύτερο κατά 0,6%.

Επέστρεψε σε μονοψήφιο μερίδιο ο ΑΝΤ1 (στο 8,8% από το 10,7% της Τρίτης) και το Star χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάτι επιπλέον, ήταν τέταρτη επιλογή των τηλεθεατών. Είχε μερίδιο ίδιο ακριβώς με της προηγούμενης ημέρας.

Σχεδόν στα ίδια το Μακεδονία TV. Η ΕΡΤ1 «προσπέρασε» το Open και η ΕΡΤ2 είχε καλύτερη απόδοση από την ΕΡΤ3 η οποία πάντως πρόσθεσε 0,4% στο μερίδιο της από τη μια μέρα στην άλλη.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Συνέντευξη Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ την Παρασκευή το πρωί

«First dates»: Θα περάσει κι αυτό…

Σασμός – Spoiler: Η Βασιλική ζητά από τον Μαθιό να παραδοθεί (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 20:59