search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:09
MENU CLOSE

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος – Νόμιζε ότι ήταν αστείο (Video)

22.06.2023 11:04
vasalos-new

Ο Κωνσταντινός Βασάλος ήταν ο παίκτης που… χτυπήθηκε από τον «ξαφνικό θάνατο» και αποχώρησε από το Survivor All Star με τους Νίκο Μπάρτζη και Σταυρούλα Χρυσαειδή να παραμένουν για ακόμα μια εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σε ένα ανατρεπτικό συμβούλιο του νησιού, το τελευταίο για αυτή την εβδομάδα, επρόκειτο να βγει ο τρίτος υποψήφιος, αλλά ο Γιώργος Λιανός θα ανακοίνωνε επίσης ποιος θα βίωνε πρώτος τον «ξαφνικό θάνατο» αποχωρώντας από τον Άγιο Δομίνικο, έπειτα από 24ωρη ψηφοφορία των τηλεθεατών.

Τον πρώτο λόγο στο συμβούλιο είχαν οι δύο υποψήφιοι Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Νίκος Μπάρτζης. Όμως όλοι κλήθηκαν να ψηφίσουν ακόμα έναν παίκτη, πλην της Στέλλας Ανδρεάδου που κέρδισε τη νέα ασυλία, ώστε να συμπληρωθεί η τριάδα των υποψηφίων. Και η κάλπη έδειξε το όνομα της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αποκάλυψε λίγο αργότερα ο Λιανός με τους υπόλοιπους παίκτες να μένουν έκπληκτοι, τη στιγμή που και ο ίδιος ο Βασάλος δήλωσε ότι δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα.

«Αποκλείεται! Σίγουρα πρέπει να είναι χιούμορ αυτό. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Έφτασε κάπου εδώ το τέλος μου και για μένα. Είναι μια λύτρωση που αποχωρώ σήμερα. Θα αποχωρήσω, θα πάω σπίτι μου και όλα καλά. Το ταξίδι έφτασε στο τέλος και οι άλλοι συνεχίζουν. Δεν το περίμενα. Αντικειμενικά, με βάση τους αριθμούς θα ήθελα νικητή τον Σάκη ή την Σταυρούλα. Ας το πάρει ο καλύτερος. Η Σταυρούλα είναι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει απ’ όλα τα Survivors» ανέφερε μεταξύ άλλων λίγο πριν αποχαιρετήσει οριστικά τον Άγιο Δομίνικο.

Με πόσα χρήματα επιστρέφει

O γνωστός παίκτης μπήκε στο «Survivor All Star» από την αρχή και έμεινε συνολικά 24 εβδομάδες. Δεδομένου ότι κάθε παίκτης και παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης λαμβάνει 5.000 ευρώ τη βδομάδα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης συνολικά με 120.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Disney: Πορνοστάρ πρωταγωνιστεί στην ταινία «Μικρή Γοργόνα» (photos)

Nτούα Λίπα: Σέξι φωτογράφιση με ροζ μαγιό (photos)

Κένταλ Τζένερ: «Δε νοιώθω ότι έχω θέση στην οικογένειά μου» (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07