search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:15
MENU CLOSE

«Αν μιλήσεις, θα σε σκοτώσω» – 50χρονος κατηγορείται για βιασμό ανήλικου κατ’ εξακολούθηση

23.06.2023 20:18
peripoliko_new

Ένας 50χρονος βίαζε ανήλικο αφού του έδινε ναρκωτικές ουσίες και βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του. Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου ενώ νέες λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν αποτροπιασμό.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στο φως από την ΕΡΤ ανατριχιάζουν αφού, σύμφωνα με αυτές, ο κατηγορούμενος φέρεται να απειλούσε τον ανήλικο, που σήμερα είναι 17 ετών, ότι αν αποκάλυπτε τίποτα, θα τον σκότωνε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο φερόμενος ως δράστης είναι συγγενής του συντρόφου της μητέρας του ανήλικου. Το παιδί φέρεται να μίλησε στη μητέρα του για την κακοποίησή του από τον άνδρα, και η ίδια να πήγε στο διαμέρισμα του κατηγορούμενου για να ζητήσει εξηγήσεις. Εκεί, ο 50χρονος παραδέχθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τις πράξεις του.

Ο εφιάλτης του ανήλικου φαίνεται ότι ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020, όταν ο 50χρονος φέρεται να παρέσυρε το παιδί στο διαμέρισμά του και να ασέλγησε σε βάρος του. Τότε, ο ανήλικος ήταν μόλις 13 ετών. Σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος έκτοτε, ο κατηγορούμενος βίασε το παιδί τουλάχιστον 9 φορές. Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία την περασμένη Τρίτη.

Ο 50χρονος συνελήφθη και, στη συνέχεια, στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, χάπια, καταγραφικό μηχάνημα κάμερας, σκληροί δίσκοι με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων και ένα αεροβόλο όπλο με 4 φυσίγγια. Ο 50χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι μονάδες αποθήκευσης υποβλήθηκαν σε εργαστηριακή εξέταση.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Το Σάββατο ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού – Η «ακτινογραφία» των ψηφοφόρων και η διαδικασία

Κως: Δεν «μίλησαν» τα δείγματα DNA από τη σορό της Αναστάζια – Πώς οι αρχές «έδεσαν» την κατηγορία σε βάρος του 32χρονου

Νίκαια: Συνελήφθη 48χρονος που απείλησε υπάλληλο καταστήματος με χειροβομβίδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:15