search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:32
MENU CLOSE

Υποβρύχιο Titan: «Το ταξίδι ήταν δώρο για τη γιορτή του Πατέρα – Δεν ήθελε και πολύ να το κάνει» (video)

23.06.2023 08:52
pateras-gios_ypovryxio

Την τραγική ειρωνεία για τον θάνατο του μικρότερου από τους πέντε επιβαίνοντες του υποβρυχίου Titan το οποίο συνετρίβη κοντά στον Τιτανικό, αποκάλυψε η θεία του 19χρονου γιου του Πακιστανού μεγιστάνα Σαχζάντα Νταγούντ, η οποία δήλωσε ότι ο νεαρός Σουλεμάν μπήκε στο υποβρύχιο μόνο και μόνο γιατί το ταξίδι ήταν δώρο για την γιορτή του πατέρα.

Η Αζμέχ Νταγούντ μίλησε στο NBC και είπε πως ο 19χρονος ήταν «τρομοκρατημένος» για την ριψοκίνδυνη κατάδυση.

«Δεν ήθελε και πολύ να το κάνει. Ο Σουλεμάν πίστευε ότι δεν ήταν οκ όλο αυτό και δεν ένιωθε άνετα να το κάνει. Αλλά ήταν κάτι για την γιορτή του πατέρα. Ήταν μια εμπειρία για να τους φέρει πιο κοντά και ήθελε μια εμπειρία ζωής, όπως και ο πατέρας του. Το ήθελε ο πατέρας του το ταξίδι και ο Σουλεμάν δέχθηκε. Θα έκανε τα πάντα για οποιονδήποτε» πρόσθεσε η θεία του αδικοχαμένου 19χρονου.

Σύμφωνα με την ίδια οι υπόλοιποι τέσσερις επιβάτες του βαθυσκάφους «μπήκαν για τους δικούς τους λόγους και τα δικά τους συμφέροντα. Ο Σουλεμάν βρέθηκε εκεί για την γιορτή του πατέρα».

«Για να είμαι ειλικρινής, όσο και αν ακούγεται τρομακτικό, το να γνωρίζω ότι δεν είχαν χρόνο να καταλάβουν τι επρόκειτο να συμβεί, το ότι βρέθηκαν εκεί να χαίρονται ο ένας τον άλλο και ξαφνικά “μπουμ” και τέλος, το να γνωρίζω ότι ο Σουλεμάν μου δεν ένιωσε καθόλου πόνο είναι ανακουφιστικό» πρόσθεσε η θεία του.

Υπενθυμίζεται ότι οι πέντε επιβαίνοντες στο μοιραίο υποβρύχιο ήταν: ο 61χρονος Αμερικανός ιδρυτής της OceanGate Στόκτον Ρας, ο 77χρονος Γάλλος ωκεανογράφος Πολ-Ανρί Ναρζολέ, ο 59χρονος Βρετανός δισεκατομμυριούχος Χάμις Χάρντινγκ, ο 48χρονος Πακιστανός επιχειρηματίας Σαχζάντα Νταγούντ και ο 19χρονος γιος του, Σουλεϊμάν.

Διαβάστε επίσης:

Yποβρύχιο Titan: Το χρονικο της τραγωδίας στο ναυάγιο του Τιτανικού (Video)

Τραγικό φινάλε για το Titan: Καταστροφική έκρηξη διέλυσε το υποβρύχιο – Νεκροί και οι 5 επιβάτες

Τιτανικός: Ο θετός γιος του δισεκατομμυριούχου που πέθανε στο…στόχαστρο γνωστής ράπερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:22