search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:10
MENU CLOSE

Όλα είναι ζήτημα οπτικής…

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2287
22/6/2023
23.06.2023 16:33
skertsos-new

Τελικά τι συμβαίνει με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Ν.Δ.; Περιλαμβάνονται ή όχι στο Πρόγραμμα Σταθερότητας που η κυβέρνησή της προεκλογικά είχε στείλει προς αξιολόγηση στις Βρυξέλλες ή όχι;

Αυτό είναι ένα ερώτημα που μοιάζει λίγο με… τη γάτα του Σρέντινγκερ, το νοητικό πείραμα που είχε διατυπώσει ο μέγας Αυστριακός φυσικός για να γίνει κατανοητή η κβαντομηχανική.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τα όσα είπε ο Άκης Σκέρτσος για το θέμα των μέτρων στη δημόσια τηλεόραση, όπου δήλωσε ότι «από το υπερπλεόνασμα, από το άνω του 2% πλεόνασμα που δημιουργείται τα επόμενα χρόνια, έχουμε γράψει ρητά ότι θα χρηματοδοτηθούν τα μέτρα του προγράμματος της Ν.Δ. που δεν αναφέρονται ονομαστικά.

Έχουμε μέτρα που αναφέρονται ονομαστικά και μέτρα προεκλογικά μετά την κατάθεση του προγράμματος που δεν αναφέρονται ονομαστικά».

Τελικά όλα φαίνεται ότι είναι ζήτημα… οπτικής.

Διαβάστε επίσης:

Βουρκωμένος ο Αλέξης Τσίπρας στο τέλος της ομιλίας στο Σύνταγμα (photo/video)

Το «καρφί» Ανδρουλάκη στους «ΠΑΣΟΚους» που ετοιμάζονται να μπουν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη 

Σε νόμο η κοστολόγηση των προεκλογικών προγραμμάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:10