search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 04:14
MENU CLOSE

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η εσωτερική φλόγα 

24.06.2023 19:54
thanasis_papakwnstantinou

Το περιστατικό με το καπνογόνο που «προσγειώθηκε» πάνω στη σκηνή την ώρα της συναυλίας του στα Μάταλα σχολίασε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου. 

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός αναφέρθηκε στο νέο συμβάν, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο ατυχήματος.

«Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τα καπνογόνα, στις συναυλίες αλλά νομίζω πως πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν συμβεί κάποιο οδυνηρό ατύχημα» τόνισε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας πως ο ίδιος γράφει τις μουσικές και τα τραγούδια «με καλά συναισθήματα για τον κόσμο, για όντα και μη όντα».

Επισήμανε μάλιστα πως δεν διανοείται ότι υπάρχει η περίπτωση να αποτελέσουν αφορμή «για να εμφανιστεί πόνος εκεί που θα έπρεπε να βασιλεύει χαρά και μέθεξη».

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τα καπνογόνα στις συναυλίες αλλά νομίζω πως πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν συμβεί κάποιο οδυνηρό ατύχημα.

Εγώ τις μουσικές και τα τραγούδια τα γράφω με καλά συναισθήματα για τον κόσμο -για όντα και μη όντα- και δεν διανοούμαι ότι υπάρχει η περίπτωση να αποτελέσουν αφορμή για να εμφανιστεί πόνος εκεί που θα έπρεπε να βασιλεύει χαρά και μέθεξη, κάτι που μπορούμε όλοι μαζί να παράξουμε και-ήδη- το έχουμε καταφέρει αρκετές φορές αυτά τα χρόνια. Θέλω να κατανοήσετε και να σεβαστείτε τις ανησυχίες μου.

Δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά “υποβοηθήματα”. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η εσωτερική φλόγα και όχι η χημική του καπνογόνου.

Η ελευθερία θέλει κόπο και προσπάθεια. Χωρίς το νοιάξιμο του διπλανού, καταλήγει καρικατούρα.

Θ.Π.

24/06/23».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κίτσου: Η τηλεόραση ήταν μεγάλο σχολείο

Νίκος Χατζηνικολάου: «Είσαι η ζωή μου» – Η ανάρτηση για την επέτειο γάμου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με μπικίνι 6 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46