search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 05:27
MENU CLOSE

Δραπετσώνα: Δυσοσμία «πνίγει» εκλογικό κέντρο – Τι λέει ο δήμαρχος (video)

25.06.2023 16:17
drapetsona_new

Επεισοδιακή και πολύ δυσάρεστη η εκλογική διαδικασία στο εκλογικό κέντρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου στη Δραπετσώνα, καθώς πολίτες που πηγαίνουν να ψηφίζουν διαμαρτύρονται για μία έντονη δυσοσμία.

Όπως αναφέρει το Mega, δεν έχει προσδιοριστεί η προέλευση της δυσοσμίας γεγονός που προκαλεί προβληματισμό τόσο στην εφορευτική επιτροπή όσο στους πολίτες και τους δημοσιογράφους, οι οποίοι βρίσκονται στο σημείο.

Ενδεικτικό ότι οι εκλογείς επιστράτευσαν και πάλι τις μάσκες για να αντέξουν τη μυρωδιά.

Πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού κάνουν λόγο για μία δυσάρεστη μυρωδιά, που προέρχεται από τον εξωτερικό χώρο του σχολείου, ενώ για να προστατευτούν τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και οι πολίτες, έκλεισαν τα παράθυρα.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο κύριο Βρεττάκο η μυρωδιά προέρχεται από τα καζάνια της OilOne και το πρόβλημα είναι χρόνιο ενώ αναρωτήθηκε αν κάποιος θα δώσει κάποια λύση.

Το πρόβλημα, όπως είπε, εντείνεται ανάλογα με τον άνεμο ενώ τα παιδιά αναγκάζονται να κάνουν μάθημα με κλειστά παράθυρα. Οι κάτοικοι θα συνεχίσουν να διεκδικούν το δικαίωμά τους να κάθονται στα μπαλκόνια του σπιτιού τους πρόσθεσε.

«Δεν μπορεί να συνεχίσει αυτό το κάκο» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Πύργος: Πρωταθλητής του καράτε πήγε να ψηφίσει καβάλα στ’ άλογο! (photos)

Αθήνα: Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της πόλης

Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος καλλιεργούσαν 89 δενδρύλλια κάνναβης (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24