search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:08
MENU CLOSE

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: Από αύριο σηκώνουμε μανίκια

25.06.2023 21:20
mitsotakis

Μήνυμα για σκληρή δουλειά, χωρίς έπαρση και αλαζονεία συμπεριφορές έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη σαρωτική νίκη στις εκλογές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ισχυρή εντολή που έδωσε ο λαός στη Νέα Δημοκρατία και τόνισε πως τα αποτελέσματα των δύο εκλογικών αναμετρήσεων σημαίνουν το τέλος της τοξικότητας και την αρχή της εποχής της σταθερότητας.

Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως είναι η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι πολίτες, σημαίνει πως υπάρχει ένα βαρύτερο χρέος για να υπηρετήσει ο ίδιος την πατρίδα.

«Θα μείνω πιστός στο εθνικό μου καθήκον για σκληρή δουλειά, δεν θα ανεχθώ έπαρσή ή αλαζονική συμπεριφορά», είπε.

Η Νέα Δημοκρατία «εξασφάλισε μία ισχυρή πλειοψηφία με την οποία θα μπορεί η ΝΔ να προχωρήσει άμεσα τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται», επισήμανε.

«Όταν πριν από 20 χρόνια έκανα τα πρώτα μου βήματα, ποτέ δεν φανταζόμουν πως σήμερα θα ήμουν μπροστά σας να έχω την τιμή και την ευθύνη να εκλεγώ αυτοδύναμος πρωθυπουργός για δεύτερη φορά. Προσπαθώ να μάθω από τα λάθη μου και δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τους συνεργάτες μου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που με κράτησαν πάντα προσγειωμένο. Σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη μας αλλά από αύριο πρωί σηκώνουμε ξανά τα μανίκια για να χτίσουμε μαζί μια ισχυρή Ελλάδα με περισσότερο ευημερία και δικαιοσύνη», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Τσακαλώτος: Καθαρή νίκη της ΝΔ – Πολύ μεγάλη ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ 

Γιάνης Βαρουφάκης: «Θρήνος για την Αριστερά» το εκλογικό αποτέλεσμα

Εκλογές 2023 – Αχτσιόγλου: «Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:06