search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:08
MENU CLOSE

Μαρία Κίτσου για Άγριες Μέλισσες: «Το ξύλο ήταν αληθινό, μας πέταγαν κάτω και μας έδεναν» (Video)

25.06.2023 09:01
maria-kitsoy-new

Για τις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 μίλησε η Μαρία Κίτσου, επισημαίνοντας ότι η συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ήταν για την ίδια μια πολύ όμορφη εμπειρία.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» η ηθοποιός αποκάλυψε ότι κάποιες σκληρές σκηνές τις ζούσαν πραγματικά ώστε να περαστεί το σωστό μήνυμα στους τηλεθεατές.

«Η πρώτη ήταν ωραία με όλους αυτούς τους καυγάδες, τον δυναμισμό. Η δεύτερη σεζόν ήταν πιο δύσκολη με τις φυλακές, με τον Βόσκαρη, με τους βιασμούς. Το ζήσαμε ρεαλιστικά εμείς.

Είχαμε πάει στο Δρομοκαΐτειο σε πτέρυγα που έχει κλείσει εδώ και δεκάδες χρόνια, δεν είχε καθαριστεί ποτέ. Υπήρχαν στενά κελιά ψυχοπαθών πολύ σοβαρών καταστάσεων, τους οποίους τους κλείδωναν. Κι εμείς ήμασταν μέσα σε αυτά τα κελιά» , είπε, επισημαίνοντας ότι το ξύλο που έτρωγε ο χαρακτήρας της στη σειρά ήταν αληθινό, μετά από δική της απόφαση.

«Το ξύλο ήταν αληθινό, μας πέταγαν κάτω και μας έδεναν. Το ζητούσα κι εγώ, βέβαια. Το σενάριο λέει ότι κρέμεται από τον τοίχο. Με έβαζαν να κρεμαστώ ή είχα κουβάδες με νερό. Είπα ότι θέλω να το ζήσω και να βγει αληθινό και να περάσει το νόημα που πρέπει. Οι βιασμοί ήταν κάτι πολύ σκληρό, αλλά άξιζε τον κόπο» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η εσωτερική φλόγα 

Νίκος Χατζηνικολάου: «Είσαι η ζωή μου» – Η ανάρτηση για την επέτειο γάμου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με μπικίνι 6 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58