search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:03
MENU CLOSE

Μόναχο: 27χρονη επιβάτιδα γδύθηκε σε αεροπλάνο της Lufthansa και δάγκωσε αστυνομικό

25.06.2023 14:56
aeroplano-germania

Με τρεισήμισι ώρες καθυστέρηση αναχώρησε πτήση της Lufthansa από το Μόναχο με προορισμό τη Σόφια, καθώς μια επιβάτιδα γδύθηκε μέσα στο αεροπλάνο, άρχισε να φωνάζει και δάγκωσε έναν αστυνομικό.

Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία η επιβάτιδα, μια 27χρονη βουλγαρικής καταγωγής, γδύθηκε πριν την έναρξη της πτήσης το βράδυ της Παρασκευής και συνέχισε να φωνάζει παρά την προσπάθεια αστυνομικών να την ηρεμίσουν.

Ένας εξ αυτών επιχείρησε να σκεπάσει τη γυμνή επιβάτιδα με μια κουβέρτα, αλλά εκείνη τον δάγκωσε στον αριστερό βραχίονα. Χρειάστηκε να επέμβουν κι άλλοι αστυνομικοί για να απομακρύνουν την επιβάτιδα από το αεροσκάφος. Αφού τη μετέφεραν αρχικά στο αστυνομικό τμήμα στη συνέχεια την πήγαν σε νοσοκομείο στο Τάουφκιρχεν.

Εις βάρος της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για αντίσταση κατά της αρχής, επίθεση και τραυματισμό. Ο αστυνομικός χρειάστηκε ιατρική φροντίδα και δεν μπόρεσε να συνεχίσει τη βάρδια του, ενώ το αεροσκάφος απογειώθηκε τελικά μετά από τρεισήμισι ώρες.

Διαβάστε επίσης:

Διεθνή ΜΜΕ: Οι ΗΠΑ γνώριζαν για την ανταρσία – Βραχυπρόθεσμη η συμφωνία

Σουηδία: Ατύχημα σε τρενάκι λούνα παρκ, αρκετοί τραυματίες (video)

ΗΠΑ: Διχασμός για τις αμβλώσεις – Στους δρόμους βγήκαν οι Αμερικανοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:59