search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:13
MENU CLOSE

ΟΣΕ: Παραμένουν τα προβλήματα – Μονοδρόμηση και αναστολή δρομολογίων του οδοντωτού

26.06.2023 21:16
ose
Eurokinissi αρχείου

Συνεχίζονται τα προβλήματα στον Σιδηρόδρομο. Παραμένει η μονοδρόμηση και και αναστολή δρομολογίων του οδοντωτού στα Καλάβρυτα. Τι ανακοίνωσε η Hellenic Train.

Με …μονή γραμμή και μάλιστα σε απόσταση ελάχιστων χιλιομέτρων από την Αθήνα και τον οδοντωτό των Καλαβρύτων εκτός λειτουργίας, «υποδέχτηκε» ο σιδηρόδρομος τη νέα ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, τον υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα και τους υφυπουργούς Χριστίνα Αλεξοπούλου και Νίκο Ταχιάο.

Όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train, από το απόγευμα της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2023 λειτουργεί μονή γραμμή στο τμήμα Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών (ΣΚΑ) – Οινόη εξαιτίας προβλήματος στην υποδομή.

Η εταιρία προανήγγειλε και καθυστερήσεις στα προγραμματισμένα δρομολόγια μέχρι να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του προβλήματος.

Σύμφωνα με πηγές του διαχειριστή υποδομής ΟΣΕ αιτία για το πρόβλημα ήταν η στρέβλωση της γραμμής εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών κοντά στις σήραγγες του Αγίου Στεφάνου, ενώ με εξασφάλιση χειροκίνητης αλλαγής του κλειδιού η μονοδρόμηση σταματά στις Αφίδνες, αναφέρει το «Έθνος». Οι ίδιες πηγές εκτιμούσαν ότι το πρόβλημα θα έχει λυθεί έως το πρωί της Τρίτης.

Καλάβρυτα: Άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα του οδοντωτού

Παράλληλα ήδη από το πρωί της Δευτέρας έχει τεθεί εκτός λειτουργίας ο οδοντωτός σιδηρόδρομος στα Καλάβρυτα εξαιτίας προβλημάτων στην υποδομή, τα οποία προκλήθηκαν από την κατολίσθηση λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Όλα τα δρομολόγια έχουν τεθεί σε αναστολή μέχρι νεωτέρας καθώς είναι άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα. Πληροφορίες μάλιστα θέλουν το σημείο της κατολίσθησης να μην είναι προσβάσιμο με μηχανήματα έργων με αποτέλεσμα το σύνολο των εργασιών να πρέπει να γίνουν χειρωνακτικά.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: «Αλλοπρόσαλλο» σκηνικό – Ζέστη αλλά και καταιγίδες

Ψυρρή: Προφυλακιστέος ο 50χρονος για τον βιασμό αγοριού κατ΄ εξακολούθηση

Τέμπη: Ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:13