Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η πρώτη κυβερνητική σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, με αντικείμενο το μεταναστευτικό ενόψει της Συνόδου Κορυφής και του Συμβουλίου Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που θα πραγματοποιηθούν στις 20 Ιουλίου στην Ισπανία.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης, Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης.
Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Τετάρτη, στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στις 17:00 ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
Διαβάστε επίσης:
Αυτή είναι η νέα σειρά τάξης των 20 υπουργείων (ΦΕΚ)
NBC για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ελλάδα: Ακολουθεί το trend της Ευρώπης
Νίκος Παππάς: Αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ πριν από τις περιφερειακές εκλογές
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.