search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:31
MENU CLOSE

Τομ Κρουζ: Το ιστορικό «Top Gun» γίνεται διαθέσιμο στο Netflix (video)

27.06.2023 11:35
TOM-CRUISE

Μία ακόμα οσκαρική ταινία θα προσθέσει το Netflix στη συλλογή του αφού το Top Gun, όπως αποκάλυψε η πλατφόρμα, η ταινία θα γίνει διαθέσιμη μέσα στον Ιούλιο. Το Top Gun κυκλοφόρησε το 1986 σε σκηνοθεσία Tony Scott και σενάριο των Jim Cash, Jack Epps Jr. και Ehud Yonay.

Στις 15 Ιουλίου, ο Τομ Κρουζ θα έρθει στις οθόνες μας ως Μάβερικ τον διάσημο αεροπόρο του ναυτικού στο αεροπλανοφόρο USS Enterprise. Όταν κυκλοφόρησε η ταινία το 1986 σημείωσε αμέσως τεράστια επιτυχία με έσοδα που ξεπέρασαν τα 353 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ενώ είχε κερδίσει και ένα βραβείο Όσκαρ.

Υπόθεση:

Ο Πιτ Μίτσελ, πιλότος μαχητικών αεροσκαφών, έχει αποκτήσει τη φήμη του πιο παράτολμου χαρακτήρα μεταξύ των συναδέλφων του, χάρη στις επικίνδυνες αποστολές που αναλαμβάνει. Οι προϊστάμενοί του τον επιλέγουν να φοιτήσει σε μια σχολή επίλεκτων πιλότων του πολεμικού ναυτικού. Ο Μίτσελ, που το παρατσούκλι του είναι “Μάβερικ”, πηγαίνει στη σχολή αποφασισμένος να κερδίσει τον τίτλο του “Τοπ Γκαν”, δηλαδή του καλύτερου απόφοιτου της τάξης του. Δεν φαντάζεται όμως ότι εκεί θα γνωρίσει και τον έρωτα, στο πρόσωπο της Σαρλότ Μπλάκγουντ, που τυχαίνει να είναι η εκπαιδεύτριά του.

Διαβάστε επίσης:

Το Twitter τρολάρει τη μετακίνηση Άδωνη στο Εργασίας – «Η ανεργία θα πάει βζιιιιιιν»

ΗΠΑ: Κυκλοφοριακή κάμψη για τις εφημερίδες – Άνοδος στις συνδρομητικές ψηφιακές εκδόσεις

Το πρώτο Σαββατοκύριακο με την χαμηλότερη τηλεθέαση της σεζόν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:30