search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:09
MENU CLOSE

«Καρφιά» Αντώναρου: Σύντομα δεν θα έχω πολιτική συνάφεια με τον ΣΥΡΙΖΑ

30.06.2023 20:04
antonaros 654- new

Βέλη κατά των «επίδοξων διαδόχων» του Αλέξη Τσίπρα στη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εκτόξευσε ο Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Μιλώντας στην ΕΡΤ  και σχολιάζοντας την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία του κόμματος, υπογράμμισε ότι: «όπως πηγαίνουν τα πράγματα, πολύ σύντομα δεν θα έχω κανένα λόγο να έχω πολιτική συνάφεια με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Αφορμή της δυσαρέσκειας του κ. Αντώναρου, όπως είπε στην ΕΡΤ, είναι «οι επίδοξοι διάδοχοι» του κ. Τσίπρα: «Σαν να επιχαίρουν που έφυγε ο Αλέξης Τσίπρας και σαν να περιμένανε τη στιγμή για να αναλάβουν τη διαδοχή. Αυτά είναι αστεία πράγματα (…) Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που αναφέρονται στα δημοσιεύματα. (…) Εγώ χαίρομαι και σέβομαι τον κύριο Σακελλαρίδη, ο οποίος προ ολίγου, αν δεν κάνω λάθος με επώνυμη δήλωσή του σε ραδιόφωνο, είπε ότι δεν μετέχει σε αυτή την κούρσα».

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του κ. Αντώναρου ιδιαίτερα καυστική με την οποία ζητούσε την απόσυρση του ενδιαφέροντος από πιθανούς υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος και τη επάνοδο του κ. Τσίπρα. 

Ο κ. Αντώναρος εξέφρασε για άλλη μια φορά τη στήριξή του στον απερχόμενο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κανείς από αυτούς δεν μπορεί να διαδεχθεί επάξια, το λέω ξεκάθαρα, τον Αλέξη Τσίπρα».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Την Κυριακή συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία

Υπό τον Μπρατάκο ΕΥΠ, ΕΡΤ, ΑΠΕ και Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Παράταση του «Καλαθιού του νοικοκυριού» για έξι μήνες, αναζήτηση επαναπροσέγγισης με Τουρκία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:08