search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:10
MENU CLOSE

Κουνάνε το μαντήλι στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση Τσίπρα

30.06.2023 10:29
psifoforoi syriza

Θυμός και απογοήτευση φαίνεται να επικρατεί σε μεγάλο κομμάτι της πρόσφατα διευρυμένης βάσης του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ψηφοφόρων του. Πολλοί πλέον δείχνουν να κουνάνε το μαντήλι και να αποφαίνονται ότι ούτε σκορδαλιά χωρίς σκόρδο υπάρχει, ούτε ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα.

Τέτοια μηνύματα ελάμβαναν χθες στα προφίλ τους πολλά προβεβλημένα στελέχη στα social media ειδικά σε σχόλια κάτω από αναρτήσεις τους με κάποιο σημείωμα αποχαιρετισμού και αποτίμησης της πορείας του Αλέξη Τσίπρα.

Πολλοί διαμήνυαν ότι φεύγουν «μαζί με τον Αλέξη», ενίοτε ειρωνευόμενοι τα στελέχη της εσωκομματικής μειοψηφίας «μείνετε εσείς με την Ομπρέλα σας», ενώ δεν έλειψαν οι κατηγορίες προς τα στελέχη κάθε απόχρωσης που ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγαν ότι με τη στάση τους έδιωξαν τον Αλέξη Τσίπρα, δεν τον στήριξαν, τον χρησιμοποίησαν, τον υπονόμευσαν κ.λπ.

Το κλίμα αυτό, που πιθανώς στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι ακόμη πιο έντονο, χτυπάει καμπανάκια και καμπάνες για τον κίνδυνο αποδρομής στη βάση του κόμματος με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει εν όψει των επικείμενων εσωκομματικών εκλογών αλλά και των προσεχών εκλογικών αναμετρήσεων.

Το ερώτημα είναι αν ακόμη και ανασκουμπωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και προχωρήσει γρήγορα και χωρίς πολλούς τσακωμούς σε ανάδειξη νέας ηγεσίας θα είναι αρκετό για να συγκρατήσει τις δυνάμεις του;

Διαβάστε επίσης:

Πώς διαβάζει η κυβέρνηση την παραίτηση Τσίπρα

Τσίπρας: Το φλερτ με την ιδέα της εξόδου και το «παρών» που έγινε αντίο

Δραγασάκης για Τσίπρα: Στάθηκε όρθιος απέναντι στις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:07