search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 06:29
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η Μυρτώ Πισπινή: «Πριν από 11 μήνες έχασα το μοναχοπαίδι μου…» (video)

30.06.2023 11:21
mirtopispini_new

Η Μυρτώ Πισπινή, που έγινε γνωστή ως «Μαριάννα Θεοχάρη» στο «Καλημέρα Ζωή» μίλησε για την απώλεια του γιου της αλλά και την καθημερινή μάχη με το πένθος.

«Δεν είμαι πια ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι ψυχοθεραπεύτρια πια. Το μόνο που κρατώ από την προηγούμενη μου ζωή είναι πως είμαι 20 χρόνια καθηγήτρια υποκριτικής στη σχολή της Μαίρης Τράγκα» είπε η Μυρτώ Πισπινή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Στη συνέχεια προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη: «Πριν από περίπου 11 μήνες έχασα το μοναχοπαίδι μου, τον γιο μου, 27 ετών. Τον Χρήστο. Τον έχασα με έναν πολύ τραγικό τρόπο που δε θα ήθελα να πω. Ακόμη μέσα μου υπάρχει η λέξη “αδιανόητο“. Ένας γονιός που χάνει το παιδί του».

«Από τις πρώτες ώρες εγώ σαν κουτάβι ένιωθα την ανάγκη αν υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που έχουν το ίδιο βίωμα, να πάω να χωθώ. Είχα τρομερή ανάγκη να μοιραστώ από την πρώτη στιγμή. Ήμουν διατεθειμένη να μετακομίσω σε άλλη πόλη αν υπήρχε ομάδα πενθούντων γονέων… Ακόμη αιμορραγώ» πρόσθεσε.

«Πρέπει να ζήσω χωρίς ένα κομμάτι της ύπαρξής μου. Πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό και να το αποδεχτείς ότι αξίζει τον κόπο να ζεις. Δεν έχω χάσει κανέναν άλλον, ούτε τους γονείς μου. Και έχασα το παιδί μου, χωρίς καμία γεύση τι εστί θάνατος» εξομολογήθηκε η Μυρτώ Πισπινή.

Παράλληλα μίλησε για την Ομάδα Πενθούντων Γονέων που έχει δημιουργηθεί με δική της πρωτοβουλία και τη συνδρομή του Δήμου Κηφισιάς αλλά και την καθημερινή μάχη που δίνουν οι άνθρωποι που έχουν χάσει τα παιδιά τους…

Διαβάστε επίσης:

Reuters για Πύλο: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το ναυάγιο – «Το Λιμενικό μας τράβηξε γρήγορα και το σκάφος αναποδογύρισε»

Άλκης Καμπανός: Οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναζαν έξω από τις φυλακές συνθήματα υπέρ των κατηγορούμενων

Παγώνη για ασπαρτάμη: Δεν χρειάζεται πανικός, προς το παρόν είναι ενδείξεις και όχι αποδείξεις (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46