search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:39
MENU CLOSE

Μαντόνα: «Έσπρωξε τον εαυτό της στα άκρα για να ανταγωνιστεί νεότερες τραγουδίστριες»

02.07.2023 14:40
madonna

Στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη αναρρώνει η βασίλισσα της pop, μετά το εξιτήριο που πήρε από την εντατική όπου νοσηλευόταν με βακτηριακή λοίμωξη.

Φίλοι της 64χρονης Μαντόνα, που ξεκινά στις 15 Ιουλίου την παγκόσμια περιοδεία της «Celebration», μίλησαν στη βρετανική Sun και αποκάλυψαν πως έσπρωξε τον εαυτό της στα άκρα για να ανταγωνιστεί νεότερες τραγουδίστριες όπως η Taylor Swift.

«Η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει για τα καλά. Η Μαντόνα είχε ποντάρει τα πάντα στην περιοδεία της. Δούλευε υπερωρίες, ξεκάθαρα εξαντλήθηκε και οι άνθρωποι γύρω της της υπενθύμιζαν ευγενικά ότι δεν είναι πια 45 ετών, πόσο μάλλον 25», ανέφερε πρόσωπο από το περιβάλλον της, θέλοντας να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Άλλος φίλος δήλωσε πως φοβόταν ότι θα μπορούσε να είχε καταλήξει σαν τον Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος πέθανε πριν από την περιοδεία του «This Is It» το 2009.

«Πολλοί από εμάς αισθανόμαστε ότι τα συνεχή σχόλια για την ηλικία της, την πίεζαν να αγωνίζεται, οπότε είμαστε ανακουφισμένοι που αναγκάστηκε να πάρει ένα διάλειμμα και να βάλει την υγεία της πάνω απ’ όλα. Ο κόσμος ανησυχούσε πραγματικά γι’ αυτήν», ανέφερε.

«Κανείς δεν θα το έλεγε φωναχτά, αλλά υπήρχαν ανησυχίες για μια άλλη περίπτωση ανάλογη με τον Μάικλ Τζάκσον, αν δεν επιβραδύνει λίγο. Όλοι έβλεπαν ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε λόγω του έντονου προγράμματός της, αλλά μόνο λίγοι ήταν αρκετά γενναίοι για να της πουν ότι ανησυχούσαν», επισήμανε.

Η παραπάνω παραδοχή έρχεται μόλις μία ημέρα αφότου ένας φίλος της σούπερ σταρ δήλωσε στο Page Six ότι η Μαντόνα πίεζε τον εαυτό της σε μια προσπάθεια να συμβαδίσει με τους χορευτές της, οι οποίοι είναι αρκετά νεότεροί της.

Η τραγουδίστρια εργαζόταν 12 ώρες το 24ωρο για την προετοιμασία της περιοδείας, την εβδομάδα πριν από την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Ελλάδα, σ΄ευχαριστώ» – Αποθεώθηκε στο Terra Vibe

Ντόλι Πάρτον: «Προσπέρασε το στήθος μου και άκου τι έχω να σου πω»

Μπακοδήμου για Robbie Williams: «Σιγά ρε φίλε, ηρέμησε λίγο!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:39