search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:09
MENU CLOSE

Διδυμότειχο: 70χρονη – θύμα ληστείας νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε ΜΕΘ

03.07.2023 19:58
meth ilikiomeni 99- new

Σοβαρή επιδείνωση εμφάνισε η υγεία 70χρονης γυναίκας από το Διδυμότειχο, που δέχθηκε επίθεση από ληστές μέσα στο σπίτι της το περασμένο Σάββατο, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να εισαχθεί σε ΜΕΘ.

Η ηλικιωμένη γυναίκα αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες βοήθειες. Η εικόνα της υγείας της έδειχνε πολύ καλή, ωστόσο, την επόμενη ημέρα παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το περασμένο Σάββατο δύο άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της 70χρονης, την έδεσαν και την φίμωσαν για να μπορούν ανενόχλητοι να κινηθούν στους χώρους του σπιτιού. Αφού οι εισβολείς διέφυγαν με χρήματα και κάποια χρυσαφικά, η ίδια κατάφερε να λυθεί και να τρέξει για βοήθεια στο σπίτι του αδελφού της. Μετέβη στο νοσοκομείο συνοδεία συγγενικών της προσώπων για καθαρά προληπτικούς λόγους, αφού φαινόταν καλά, όμως η υγεία της επιδεινώθηκε ξαφνικά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα συνταξιούχο, η οποία έμενε μόνη στο σπίτι της στην άκρη του χωριού, ενώ τα ενδιάμεσα σπίτια μέχρι το κέντρο είναι ακατοίκητα. Η μικρή τοπική κοινωνία έχει αναστατωθεί από το περιστατικό, με τους κατοίκους να κλείνονται πλέον από νωρίς στα σπίτια τους, τα οποία μάλιστα κλειδώνουν διπλά, καθώς οι περισσότεροι είναι ανήμποροι και ηλικιωμένοι.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Βουτιά θανάτου για 25χρονη – Έπεσε από το μπαλκόνι

Μύκονος: Γκρεμίζουν το Sea Satin μετά από σωρεία πολεοδομικών παραβάσεων

Εξαφάνιση ανηλίκου: Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονης από τον Κορυδαλλό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:09