search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:15
MENU CLOSE

Εξαφάνιση ανηλίκου: Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονης από τον Κορυδαλλό

03.07.2023 17:23
Untitled design (4)

Εξαφανίστηκε το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουλίου από τον Κορυδαλλό η 14χρονη Βενετία όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 3 Ιουλίου για την εξαφάνιση της 14χρονης Βενετίας από τον Κορυδαλλό και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Βενετία Λ. έχει καστανά μαλλιά με δύο ξανθές ανταύγειες, πράσινα μάτια, έχει ύψος 1,65 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό μπλουζάκι, μαύρο τζιν και άσπρα-μπλε Nike παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες –1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος: Συνελήφθη 34χρονος για την απόπειρα δολοφονίας επιχειρηματία το 2020

Ρόδος: Προκαταρκτική εξέταση από τον εισαγγελέα για τον σερβιτόρο που παρέδιδε παραγγελίες μέσα στη θάλασσα

Δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν μου έχει συμβεί ξανά αυτό» δήλωσε νοσηλεύτρια του Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09