search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:13
MENU CLOSE

Νέα Ιωνία: «Δεν υπάρχει ρεύμα στην κολώνα» απαντά ο Δήμος – Πραγματογνωμοσύνη ζητά η οικογένεια του 11χρονου (video)

03.07.2023 08:19
nea_ionia_new

Ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας του 11χρονου παιδιού σε παιδική χαρά στη Νέα Ιωνία εξέδωσε ο Δήμος.

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα ότι μικρό παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία, την στιγμή που κατόπιν ελέγχου που διενέργησε η αρμόδια υπηρεσία, δεν υπάρχει καν ρεύμα!», είπε στον τηλεοπτικό σταθμό η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου.

«Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη», πρόσθεσε.

«Θα ζητήσουμε ηλεκτρολογική πραγματογνωμοσύνη»

Την ίδια ώρα, η δικηγόρος της οικογένειας του 11χρονου υποστήριξε πως θα ζητηθεί πραγματογνωμοσύνη από ηλεκτρολόγο έτσι ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του ατυχήματος.

«Οι γονείς είναι συγκλονισμένοι, δεν έχουν συνέλθει ακόμα από το περιστατικό. Ο 11χρονος Κωνσταντίνος αναρρώνει μια χαρά, είναι καλά στην υγεία του. Όλα τα δεδομένα για το πώς θα κινηθούμε είναι ανοιχτά. Για μας το σημαντικό είναι αυτή τη στιγμή να γίνει μία διερεύνηση του θέματος. Θα ζητήσουμε ηλεκτρολογική πραγματογνωμοσύνη. Τα δεδομένα είναι ότι το παιδί υπέστη μία σοβαρή ηλεκτροπληξία από την οποία θα μπορούσε να επέλθει θάνατος. Ένα άλλο δεδομένο είναι ότι οι συγκεκριμένες κολώνες για τον οδοφωτισμό ανήκουν στην αρμοδιότητα του Δήμου», είπε στο Mega η κ. Αλεξάνδρα Παππά.

«Τα στοιχεία μπορούν να βρεθούν πολύ απλά. Από την οικογένεια η μητέρα το πήγε με το ΙΧ της στο νοσοκομείο, και όχι με το ΕΚΑΒ. Ο δήμος δεν επικοινώνησε ούτε με τη μητέρα ούτε με τον πατέρα του 11χρονου. Στην αρχή έκαναν μια δήλωση ότι ήταν ένα περιστατικό βανδαλισμού, και ότι θα γίνουν μηνύσεις κατά αγνώστων και τώρα τελευταία, χθες, δήλωσαν ότι αυτό είναι ένα πολιτικό πρόσχημα για τις εκλογές. θέλω να πιστεύω ότι θα τηρήσουν υπεύθυνη στάση», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Βρεφονηπιακοί σταθμοί ΔΥΠΑ 2023: Έως τις 9 Ιουλίου η προθεσμία για τις αιτήσεις

Λάρισα: Στο νοσοκομείο άντρας έπειτα από δάγκωμα φιδιού

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 6χρονη που παρασύρθηκε από αμάξι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:11