search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:21
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Ίο: Νεκροί δύο Ιρλανδοί που γιόρταζαν την αποφοίτησή τους (video)

03.07.2023 07:50
ekav_elas_new

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εκδρομή δύο νεαρών Ιρλανδών στην Ίο, οι οποίοι βρέθηκαν στο νησί για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους.

Οι δύο Ιρλανδοί έφτασαν στο νησί μαζί με μια παρέα 70 μαθητών από σχολείο του Δουβλίνου.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου (1/7) άρχισαν να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τότε ο ένας, ο Max Wall, θέλησε να γυρίσει στο κατάλυμα του με τα πόδια καθώς η απόσταση ήταν μικρή. 

Ωστόσο τα ίχνη του χάθηκαν και όταν οι φίλοι του γύρισαν στο δωμάτιο και δεν τον βρήκαν, κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο νεαρός βρέθηκε νεκρός στις 11 το πρωί της Κυριακής (2/7), σε γκρεμό, στην περιοχή Γερμανώλη. Με τα έως τώρα στοιχεία, το πιθανότερο σενάριο είναι να παραπάτησε και να βρέθηκε στο κενό, χτυπώντας στο κεφάλι.

Ωστόσο η τραγωδία για την παρέα των Ιρλανδών δεν τελείωσε εκεί καθώς λίγη ώρα αργότερα ο επίσης 18χρονος Άντριου, ο οποίος αντιμετώπιζε χρόνια καρδιολογικά προβλήματα, άφησε την τελευταία του πνοή όταν ενημερώθηκε για τον τραγικό χαμό του συμμαθητή του.

«Καταστροφική απώλεια»

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ιρλανδίας επιβεβαίωσε τον θάνατο των δύο παιδιών ενώ ανακοίνωση έβγαλε και το σχολείο των δύο νεαρών.

«Το υπουργείο Εξωτερικών είναι ενήμερο για την υπόθεση και παρέχει προξενική βοήθεια. Όπως σε όλες τις προξενικές υποθέσεις, το Υπουργείο δεν σχολιάζει λεπτομέρειες για μεμονωμένες περιπτώσεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος στην Irish Independent.

Από την πλευρά του, σε ανακοίνωσή του, το σχολείο ανέφερε: «Μια ημέρα τεράστιας θλίψης για το σχολείο. Δύο μαθητές του Leaving Cert έχασαν τη ζωή τους ενώ έκαναν διακοπές στην Ελλάδα σε μια ”καταστροφική απώλεια” για το πρώην σχολείο τους.

O Max ήταν μια συνεχής πηγή θετικότητας, ενθάρρυνσης και διασκέδασης για όλους τους γύρω του. Ήταν εξαιρετικά δημοφιλής τόσο στο προσωπικό όσο και στους φοιτητές, και ένας φανταστικός υποστηρικτής των ομάδων μας κατά τη διάρκεια των διαφόρων εκστρατειών κυπέλλου. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του Max σε αυτή τη φοβερή στιγμή και με τους φίλους του που βίωσαν μια τέτοια συγκλονιστική απώλεια τις τελευταίες 24 ώρες.

Ο Andrew δεν ήταν μόνο ένας δημοφιλής συμμαθητής και φίλος, αλλά ένα περήφανο και αφοσιωμένο μέλος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Ήταν ευγενικός με τους γύρω του, ειλικρινής σε όλες του τις προσπάθειές του και σπουδαίος αδερφός. Ο Andrew θα λείψει πολύ σε όλους όσοι είχαν τη χαρά να τον γνωρίσουν».

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Στο νοσοκομείο άντρας έπειτα από δάγκωμα φιδιού

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 6χρονη που παρασύρθηκε από αμάξι

Καιρός: Aλλάζει το σκηνικό την Δευτέρα – Έρχονται βροχές και καταιγίδες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:20