search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 22:19
MENU CLOSE

Ρέθυμνο: Έδειραν 39χρονο που μέθυσε 16χρονη – Η κοπέλα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο

27.06.2023 13:05
kriti-alcohol

Ένας 39χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Ρέθυμνο από τον αδερφό μιας 16χρονης κοπέλας στην οποία έδωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ που είχαν ως αποτέλεσμανα μεθύσει τόσο που χρειάστηκς να πάει στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, η 16χρονη διασκέδαζε σε σπίτι οικείων, με τον 39χρονο να την αφήνει να πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Λίγο μετά τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο 21χρονος αδελφός της και η παρέα του, εντόπισαν τον 39χρονο στο δρόμο, τον έβαλαν μέσα σε αυτοκίνητο και πήραν τον νόμο στα χέρια τους ξυλοκοπώντας τον άγρια. Η νεαρή κοπέλα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα οξείας μέθης.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι τέσσερις νεαροί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από άνδρες της ΕΛΑΣ. Κατηγορούνται μεταξύ άλλων και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Στη συνέχεια οι αστυνομικές Αρχές πέρασαν χειροπέδες και στον 39χρονο για έκθεση και σωματικές βλάβες στην ανήλικη.

Διαβάστε επίσης:

Μεταξουργείο: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κατάστημα

Πάτρα: Ναρκωτικά αξίας 210.000 ευρώ βρέθηκαν θαμμένα σε βαρέλι (video)

Χαλκιδική: Χειροπέδες σε δραπέτη των φυλακών της Τουρκίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 22:12