search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 07:36
MENU CLOSE

Φλόριντα: Πανικός σε παραλία από καρχαρία που βγήκε στα ρηχά (videos)

04.07.2023 15:19
shark_florida_0407_1920-1080_new
credit: AP

Πανικός επικράτησε στην παραλία Perdido Key, στη Φλόριντα, όταν οι λουόμενοι διαπίστωσαν ότι σε ρηχά νερά κολυμπούσε ένας καρχαρίας, που κατευθυνόταν προς εκείνους που ήταν στην θάλασσα.

Όσοι αντιλήφθηκαν τον καρχαρία άρχισαν να ουρλιάζουν προς εκείνους που ήταν στην θάλασσα, καλώντας τους να βγουν από το νερό και για λίγα λεπτά επικράτησαν σκηνές απόλυτου τρόμου.

Μία γυναίκα που ήταν στην παραλία είχε την ψυχραιμία να καταγράψει με το κινητό της την αγωνιώδη προσπάθεια των κολυμβητών να βρουν από τα νερά.

Όλα έγιναν περίπου στις 2 το μεσημέρι, όταν μια μεγάλη σκοτεινή φιγούρα φάνηκε να κινείται στα κρυστάλλινα νερά του Perdido Key, λίγα μέτρα από τους ανυποψίαστους κολυμβητές.

Η παραλία, που είναι γνωστή για την κατάλευκη άμμο και την γεμάτη ζωντάνια ατμόσφαιρα, μετατράπηκε αμέσως σε σκηνικό χάους και φόβου. Στο βίντεο που ανέβηκε στα social media, φαίνονται δύο γυναίκες που τρέχουν έντρομες να βγουν από τα νερά, ενώ κάποιοι εξακολουθούν να κολυμπούν παρότι όσοι είναι στην παραλία ουρλιάζουν «βγείτε έξω, βγείτε έξω»

Η Τζένιφερ Γουάρντ, που τράβηξε το βίντεο, περιγράφει τον τρόμο που αισθάνθηκε βλέποντας το πτερύγιο του καρχαρία στα ρηχά. Ευτυχώς, όλοι κατάφεραν να βγουν εγκαίρως από την θάλασσα και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με τους κολυμβητές.

Κι άλλη επίθεση καρχαρία στη Φλόριντα

Το περιστατικό στο Perdido Key συνέβη λίγες μέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε από καρχαρία ένας ψαράς, στο Εθνικό Πάρκο Έβεργκλεϊντς της Φλόριντα.

Ο ψαράς είχε σκύψει από τη βάρκα για να πλύνει τα χέρια του στην θάλασσα, όταν δέχτηκε την επίθεση του καρχαρία. Ο ψαράς, που είναι γνωστό μόνο το όνομά του – Νικ, έπεσε στα νερά, αλλά τον έβγαλαν εγκαίρως οι φίλοι του.

Το συγκλονιστικό βίντεο από την επίθεση και τη διάσωση του Νικ, κατεγράφη με το κινητό ενός φίλου του, που ήταν στην ίδια βάρκα.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί και οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς στο Τέξας

Αγγλία: Άνδρας βρήκε φίδι κρυμμένο μέσα σε σακούλα με μπρόκολο (photo)

Λίβανος: 6χρονη φέρεται να βιάστηκε μέχρι θανάτου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 07:35