search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 04:49
MENU CLOSE

Οινόφυτα: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο (Video)

04.07.2023 07:33
ergpostasio new

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί σε εργοστάσιο με βερνίκια και χρώματα στα Οινόφυτα Βοιωτίας. 

Η φωτιά, που εκδηλώθηκε στο εργοστάσιο στα Οινόφυτα λίγο πριν τις 06:00 κι ευτυχώς δεν έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, είναι μεγάλη, όπως και η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Επί τόπου μετέβησαν κι επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ στην επιχείρηση της κατάσβεσης συνδράμουν υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Στους κατοίκους της περιοχής απεστάλη μήνυμα από το 112. Οι Αρχές καλούν τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, εξαιτίας των επικίνδυνων για την υγεία τοξικών καπνών που δημιουργεί η καύση των υλικών του εργοστασίου.

Η φωτιά είναι ορατή από την εθνική οδό, καθώς, όπως είναι φυσικό, υπάρχουν πυκνοί καπνοί λόγω των άκρως εύφλεκτων υλικών που υπάρχουν στο εργοστάσιο, γεγονός που εκτιμάται πως θα κάνει ιδιαίτερα δύσκολο το έργο της κατάσβεσης. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, επιπυραγό Ιωάννη Αρτοποιό, η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε εργοστάσιο που έχει χημικά-πρώτες ύλες για χρώματα.

Τη χαρακτήρισε ως δύσκολη λόγω της φύσης των εν λόγω χημικών και παράλληλα τόνισε πως έχει περιοριστεί στον χώρο του εργοστασίου και ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κίνδυνος για κτήρια που υπάρχουν γύρω από αυτό. 

Είπε, επίσης, ότι η φωτιά καίει ολοσχερώς μια πτέρυγα του εργοστασίου, ενώ μιαν άλλη έχει σωθεί από τις φλόγες.

Η σχετική ανάρτηση του Πυροσβεστικού Σώματος:

Διαβάστε επίσης

Μύκονος: Άγριος ξυλοδαρμός εργολάβου από μπράβους (Video)

Κάντζα: Επιχείρηση ανάσυρσης άνδρα από συρμό του προαστιακού

Κατερίνη: 47χρονος δέχθηκε πυροβολισμούς στο αυτοκίνητό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07